HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria 2 in finale van de nacompetitie!

Hilvaria 2 in finale van de nacompetitie!

Door in verlenging met 2-0 (na 90 minuten stond het nog 0-0) te winnen van sint-michielsgestel heeft het tweede van Hilvaria zich geplaatst voor de finale van de nacompetitie om promotie naar de 2e klasse.

Nadat de heenwedstrijd in Hilvarenbeek in 2-2 was geëindigd stond er na 90 minuten voetballen in sint-michielsgestel nog steeds 0-0 op het scorebord. Doordat er geen waarde wordt gehecht aan het gescoorde uit gescoorde doelpunten ging men de verlening in. In deze verlenging kwam Hilvaria op 1-0 voorsprong door Marcel Liebregts. Sint-Michielsgestel kreeg met 10 man nog een uitgelezen mogelijkheid om via een strafschop op gelijke hoogte te komen, maar doelman Joris van Laarhoven rammelde deze knap uit zijn doel. Het was Matthijs Kats die met de 2-0 de zege en dus een plaats in de finale veilig stelde!

In de finale neemt het tweede het op tegen K.S. Broekhoven 3 en begint het komende zondag 29 mei om 13.00u met de thuiswedstrijd. Een week later op zondag 5 juni vindt dan de return plaats in Tilburg. 

Hilvaria kent deze tegenstander nog uit de competitie waarin de thuiswedstrijd met 1-0 verloren ging en in de uitwedstrijd een 2-2 eindstand op het scorebord stond. De tegenstander kan worden omschreven als een leuk voetballend en sportief team. De mannen van het tweede mogen dus nog twee keer vol aan de bak om na een zeer moeizame start van het seizoen (men had immers voor de winterstop slechts 3 punten verzameld!) alsnog promotie naar de tweede klasse af te dwingen.

Het team en de staf kan hierbij alle steun gebruiken en roept dan ook iedereen op om ze te komen steunen in deze wedstrijden!

Hilvaria E3 pakt 1e prijs op toernooi bij Groen-Wi...
Hilvaria ME1 plaatst zich voor bekerfinale!

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites