HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria 1 walst in tweede helft over Bladella heen

Wedstrijdverslag

Met 5-1 werd de uitwedstrijd tegen Bladella uiteindelijk gewonnen.

​Na een stroeve en matige eerste helft met veel strijd, maar weinig kansen voor beide teams stond Hilvaria toch met 1-0 voor. Op slag van rust wist de mee opgekomen Jisk van Teeffelen het net te vinden via een Bladella verdediger. De score had voor Hilvaria in de eerste helft echter wel hoger uit kunnen vallen ware het niet dat de assistent scheidsrechter een aantal keren volgens onze beleving een verkeerde beslissing nam.

Na rust wisten de gastheren nog wel op gelijke hoogte te komen na een mooie volley van Anel Selimovic. Hierna was echter het woord aan Hilvaria. Binnen 20 minuten scoorde de ploeg vier keer waardoor het een comfortabel 5-1 voorsprong wist te pakken. Doelpunten kwamen van Joerie van Rijswijk (2x), Coen van Oirschot en Dorus van Trier. In de slotfase kreeg Bladella nog wel enkele kansen om wat terug te doen, maar men had in Bladel het vizier niet op scherp.

Komende zondag komt Wilhelmina Boys uit Weert op bezoek in Hilvarenbeek. De degradant uit de 1e klasse haalde afgelopen zondag nog uit op bezoek bij RPC (1-8). De bekenaren zijn dus gewaarschuwd en kunnen vol aan de bak om de punten in Hilvarenbeek te houden.

Wedstrijdverslag en Foto's Bladella: https://www.bladella.nl/nieuws/79/?n=2508

Hilvaria JO17-1 boekt eerste competitie overwinnin...
Het zit Hilvaria JO19-1 op geen enkele manier mee

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites