HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria 1 verliest ruim op bezoek bij Mierlo Hout

Wedstrijdverslag

Een algehele offday voor de spelers van Hilvaria 1. Met 5-1 werd de ploeg huiswaarts gestuurd.

​Net als twee weken geleden in de thuiswedstrijd tegen vv Gestel ging het al in de eerste minuut fout voor Hilvaria. Een foutje van de doelman (hij doek over de bal heen nadat een lage voorzet licht getoucheerd werd) zorgde voor een vroege voorsprong voor Mierlo Hout. Hilvaria ging hierna echter beter voetballen en wist de stand ook alweer snel gelijk te trekken via Daan van de Wiel na goed voorbereidend werk van Joerie van Rijswijk. Tegen het eind van de eerste helft zakte het spel van Hilvaria echter weer terug naar een bedenkelijk niveau. Uit een hoekschop wist Mierlo Hout opnieuw op voorsprong te komen, dit betekende een 2-1 ruststand.

Na rust ging Hilvaria nog wel op zoek naar de gelijkmaker. Een kwartier lang lukte het om het de thuisploeg lastig te maken, maar de gelijkmaker viel niet. Vervolgens zakte het niveau weer terug naar hetzelfde bedenkelijke niveau. Rond de 75e minuut werd de wedstrijd beslist toen Mierlo Hout de 3-1 wist te maken. Hierna wisselde Hilvaria nog wel aanvallend, maar dit had niet het gewenste resultaat. Integendeel zelfs, Mierlo Hout wist uit te lopen naar 5-1 waardoor er nog wat extra zout op de wonden van Hilvaria werd gegooid. 

Snel vergeten en volgende week op bezoek bij RPC ervoor zorgen dat het niveau van de wedstrijden in de weken hiervoor tegen Marvilde, Beerse Boys en vv Gestel weer gehaald wordt.

Bereikbaarheid Sportpark i.v.m. Werkzaamheden
Hilvaria JO19-1 komt belofte na

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites