HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria 1 is Herbstmeister!

Wedstrijdverslag

​Met 10 overwinningen op rij is Hilvaria de trotse koploper met 30 punten. In de laatste wedstrijd voor de winterstop werd Hapert met 6-1 over de knie gelegd.

De bekenaren startte voortvarend aan de wedstrijd, want na amper 1 minuut spelen schoot Daan van de Wiel de bal in de linkerbovenhoek. In een hoog tempo werden vervolgens de eerste 45 minuten afgewerkt. Met een flink aantal goede mogelijkheden voor Hilvaria dat zich vergat wedstrijd al voor rust te beslissen. De ruststand werd door Coen van Oirschot op 2-0 bepaald. Hij kapte zijn man uit en schoot met links keurig binnen! Toch kreeg Hapert naar de zin van Hilvaria nog te veel mogelijkheden om wat terug te doen. 

Het devies voor de tweede helft was voor het beekse elftal duidelijk: snel scoren en de wedstrijd op slot gooien. Dit lukte na een kwartier spelen in de tweede helft. Topschutter Joerie van Rijswijk werd vrijgespeeld voor de doelman en schoot hard via de binnenkant van de paal binnen. De tweede van Joerie was zijn mooiste. Met een mooie beweging kapte hij zijn tegenstander uit en krulde de bal in de rechterbovenhoek. De vijfde beekse treffer kwam op nam van Ralf Huijbrechts. Na een afgeslagen hoekschop werd de bal klaar gelegd voor Daan van de Wiel, maar zijn schot leek hard en ruim voorlangs te gaan. Het was echter Ralf die nog op de goede plek stond en snel zijn voet tegen de bal zette om de 5-0 op het scorebord te zetten. De laatste Hilvaria treffer kwam wederom op naam van Joerie van Rijswijk. Hij wist de bal van de doelman van Hapert te ontfutselen en de bal in het lege doel te lopen. Het slotakkoord was voor Hapert dat de eer redde met een bekeken schot in de rechter benedenhoek. 

Hiermee sluit Hilvaria de eerste seizoendhelft af met de volle buit uit 10 wedstrijden en gaat het fier aan kop in de derde klasse D. Met nog 16 wedstrijden te gaan is de weg nog lang, maar de doelstelling mag duidelijk zijn: Deze lijn doortrekken en aan het eind van het seizoen de schaal in de lucht mogen houden! Spelers en staf zien jullie graag in het nieuwe jaar weer langs de lijn om de mannen aan te moedigen. Fijne feestdagen!

Winterstopprogramma Hilvaria 1 en 2
JO15-1 heeft geen kind aan Wilhelmina Boys

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites