HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria 1 begint met flinke nederlaag bij RKVVO

silhouette_team

Na een wisselvallige voorbereiding stond vandaag de eerste competitiewedstrijd op het programma voor Hilvaria 1. Op bezoek bij RKVVO was het aan de ploeg van Henri vd Braak om te proberen de eerste zege van het seizoen te boeken.

Het begin van de wedstrijd verliep dramatisch voor de Bekenaren. Binnen een halve minuut stond de 1-0 al op het scorebord. Een lange bal leverde een misverstand op in de achterhoede van Hilvaria, waarna de spits van de thuisploeg eenvoudig kon scoren.Vanzelfsprekend had Hilvaria even de tijd nodig om van deze tegenslag bij te komen. Halverwege de eerste helft namen de bezoekers steeds meer het heft in handen en kwamen op dat moment ook verdiend op gelijke hoogte. Een goed genomen hoekschop van Dorus van Trier werd bij de tweede paal ingekopt door Tom van Beers, 1-1.Het lukte Hilvaria niet om na deze opsteker door te drukken en opnieuw slopen er de nodige slordigheden in het spel. In de slotfase van het eerste bedrijf kreeg de ploeg daar de rekening voor gepresenteerd. In de laatste 5 minuten strafte de thuisploeg zelfs twee keer een fout af en zo keek Hilvaria bij rust tegen een 3-1 achterstand aan.

Na de rust lukte het Hilvaria niet om een snelle aansluitingstreffer te maken. Het spel bleef slordig en vol onnodig balverlies. Net voor het uur maakte RKVVO ook nog de vierde treffer en leek de wedstrijd al gespeeld. De thuisploeg zakte steeds verder terug en hield de ruimte rondom het eigen strafschopgebied erg klein. Hilvaria creëerde minder kansen dan gebruikelijk en moest in de slotminuten toezien hoe de ploeg uit Oerle/Veldhoven vanuit de counter nog twee doelpunten maakte en daarmee de pijnlijke 6-1 uitslag op het scorebord bracht. 

Het mag duidelijk zijn dat er de komende weken uit een andere vaatje getapt moet worden om resultaten te behalen. De eerstvolgende gelegenheid is volgende week, wanneer Mierlo Hout op bezoek komt op sportpark de Roodloop. Een tegenstander waar vorig seizoen twee keer van verloren werd, dus van onderschatting kan geen sprake zijn.

Hilvaria 7 verliert Länderspiel im Esbach
Hilvaria 7 komt achterstand te boven en pakt eerst...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites