HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Het seizoen is geopend!

DSC_0923-2

Afgelopen zaterdag is het seizoen op hele mooie wijze geopend! 

​Het mooie weer zorgde ervoor dat niets een mooie dag in de weg stond en dat werd het dus ook! Het was de gehele dag gezellig en druk op sportpark de Roodloop. Jong en Oud hebben kunnen genieten van de verschillende activiteiten die werden georganiseerd. Met als klap op de vuurpijl de wedstrijd tegen FC de Rebellen! NIck van Hees was de gehele dag aanwezig om het op beeld vast te leggen:

Jeugdactiviteiten: http://nicksfotografie.nl/2019/08/25/jeugdactiviteiten-seizoensopening-hilvaria/ 
Wedstrijd FC de Rebellen: http://nicksfotografie.nl/2019/08/25/hilvaria-fc-de-rebellen/
Afterparty: http://nicksfotografie.nl/2019/08/25/afterparty-seizoensopening-hilvaria/

​Verslag wedstrijd Hilvaria - FC de Rebellen: exprofs.nl

FC De Rebellen heeft zaterdagavond gelijkgespeeld tegen sv Hilvaria. In Hilvarenbeek zorgde ex-Ajacied Brutil Hosé al na een paar minuten met een schitterende verre trap voor het enige doelpunt voor het team van aanvoerder Marcel Meeuwis. De wedstrijd eindigde in 1-1.

John van Loen zat zaterdag voor het eerst op de bank bij De Rebellen. Ook hij concludeerde dat zijn 'boys' bij rust tegen de zondag tweedeklasser ruim op voorsprong hadden moeten staan.

Een paar minuten na de openingsgoal van Hosé, scoorde Hilvaria tegen. Ricky van den Bergh probeerde het in navolging van Hosé ook een paar keer van afstand. Zeker de tweede keer was zijn schot fraai. Van zo'n 45 meter zag hij de Hilvariakeeper te ver voor zijn doel staan. De bal van de ExProf van onder meer ADO en Sparta belandde echter op het dak van de goal.

Andwelé Slory, wederom razendsnel aan de linkerkant, trof later nog zowel paal als lat. Aan de andere kant van het veld schoot Noah Victoria, zoon van Raymond Victoria, nog tegen de staander.

De opstelling van FC De Rebellen was: Maikel Aerts, Raymond Victoria, Theo Lucius, Patrick Paauwe, Paul Jans, Leonardo 2, Marcel Meeuwis, Geoffrey Prommayon, Ricky van den Bergh, Brutil Hosé en Andwelé Slory. Na rust vielen Andy van der Meijde, Jordy Brouwer, Yuri Cornelisse, Scott Calderwood en keeper Noah Zeeuw in. Coaches: John van Loen en Mariano Bombarda.

Hilvaria 45+ loot pittige tegenstanders in mooiste...
De internationals van Hilvaria JO10-1

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites