HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Heropening kantine & terras

opening-kantine-en-mogelijkheid-tot-vriendschappelijk-voetballen

Vanaf zaterdag 04-09-2021 gaat de kantine na lange tijd weer open. Waarschijnlijk overbodig maar graag benadrukken we dat de richtlijnen van het RIVM hierop van toepassing zijn.

Graag willen we met klem aan iedereen zijn of haar medewerking vragen voor het naleven van deze richtlijnen. Alleen dan kunnen we de kantine en het terras open houden!

Om 18.30uur zal de laatste ronde worden gehouden. De kantine sluit om 19.00u.

Iedereen die de kantine en/of het terras gebruikt dient zich te registeren. Hiervoor zijn kaartjes aanwezig bij de bar. Belangrijk is om de 1,5 meter ten alle tijden in acht te houden en de aangegeven looproutes te volgen. Doe daarnaast altijd wat je gevraagd wordt door barmedewerkers of andere vrijwilligers.

Daar iedereen een zitplaats moet hebben zijn de kantine en het terras ingericht volgens de voorgeschreven richtlijnen. Het is dan ook niet toegestaan om met tafels, stoelen of barkrukken te gaan lopen en schuiven. Laat het meubilair staan waar het staat! Muziek is tot nader bericht verboden op het terras.

Mocht er geconstateerd worden dat het protocol en de richtlijnen niet worden gevolgd kunnen de barmedewerkers in overleg met het bestuur besluiten de kantine en het terras te sluiten. Dit wil natuurlijk niemand en we moeten dit dan ook voorkomen. Spreek elkaar daarom aan als je ziet dat iemand zich niet aan de richtlijnen houdt!

Richtlijnen:

  • -Een vaste zitplaats is zowel in de kantine als buiten op het terras verplicht. Dit mag ook aan de bar zijn;
  • -Bezoekers boven de 18 jaar houden zowel in de kantine als op het terras 1,5 afstand van elkaar;
  • -Iedereen die de kantine en het terras betreedt zal zich registreren via de beschikbare formulieren;
  • -Ontsmet regelmatig je handen bij de dispensers;
  • -Entertainment op het terras is niet toegestaan, dus ook geen muziekboxen.

Bestuur S.V. Hilvaria

Nieuwsbrief (jeugd) Hilvaria 2021-2022/1
Openstelling Kleedkamers

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites