Heropening kantine & terras

Corona-protocol

Vanaf dinsdag 25-08 gaat de kantine na lange tijd weer open. Graag benadrukken we dat deze opening gepaard gaat met een protocol dat is opgesteld aan de hand van de richtlijnen van het RIVM en Koninklijke horeca Nederland. Deze richtlijnen vindt je onderaan dit bericht.

Graag willen we met klem aan iedereen zijn of haar medewerking vragen voor het naleven van deze richtlijnen. Alleen dan kunnen we de kantine en het terras open houden!

Iedereen die de kantine en/of het terras gebruikt dient zich te registeren. Hiervoor zijn briefjes aanwezig bij de bar. Belangrijk is om de 1,5 meter ten alle tijden in acht te houden en de aangegeven looproutes te volgen. Doe daarnaast altijd wat je gevraagd wordt door barmedewerkers of andere vrijwilligers.

De kantine en het terras zijn ingericht volgens de voorgeschreven richtlijnen. Het is dan ook niet toegestaan om met tafels, stoelen of barkrukken te gaan lopen en schuiven. Laat het meubilair staan waar het staat! Muziek is tot nader bericht verboden op het terras.

Mocht er geconstateerd worden dat het protocol en de richtlijnen niet worden gevolgd kunnen de barmedewerkers in overleg met het bestuur besluiten de kantine en het terras te sluiten. Dit wil natuurlijk niemand en we moeten dit dan ook voorkomen. Spreek elkaar daarom aan als je ziet dat iemand zich niet aan de richtlijnen houdt!

Samen winnen we ook van corona!

Bestuur S.V. Hilvaria

Hilvaria 8 lijdt geflatteerde nederlaag
Parkeerproblemen

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.hilvaria.nl/

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites