HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Grote Clubactie begint weer

Grote Clubactie begint weer

Ja, het is weer die tijd van het jaar! De Grote Clubactie gaat 15 september beginnen. Doen jullie mee? 

Van de trainer/leider krijg je komende week een boekje. Vanaf de oefengroep t/m de O15 krijgt ieder een boekje. De teams daarboven per team ÉÉN. laten we met zijn allen proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de club!

Door het verkopen van loten, verdien je geld voor Hilvaria. Kijk maar naar het mooie Panna veldje dat we aangelegd hebben mede door deze actie. Vorig jaar hebben we ruim 2100 euro opgehaald met de grote clubactie. Hier worden dit seizoen mooie trainingsmaterialen voor aangeschaft zodat we nog betere en gevarieerdere trainingen kunnen verzorgen.

Wij vragen je zoveel mogelijk loten te gaan verkopen; aan je ouders, je opa en oma of andere familie, maar probeer ook loten te verkopen aan mensen bij jou in de straat of verder in je buurt. Ze kunnen daarmee mooie prijzen winnen. Je kunt trouwens zelf ook iets verdienen met lotenverkoop. Bij zes verkochte loten krijg je 3 euro. Hierna 50 eurocent per meer verkocht lot. Dus bij 5 verkochte loten krijg je 0 euro. GA VOOR ZES.

De ingevulde lijsten kunnen ingeleverd worden in de Grote Clubactiedoos in de kantine van Hilvaria. Het betalen van de loten gebeurt met een automatische incasso. Na inlevering van het boekje wordt dit door de verenging verzorgd. NB: vul je IBAN-nummer duidelijk in!

Bedankt voor je Hulp!!

Koop het Superlot en maak kans op Het Grote Clubfe...
Bekerwedstrijd VOAB MO13-1 - Hilvaria MO13-1

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites