HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Gehele meidenafdeling Hilvaria ziet Oranje Leeuwinnen met 0-1 verliezen van Engeland

Gehele meidenafdeling Hilvaria ziet Oranje Leeuwinnen met 0-1 verliezen van Engeland

​Dinsdagavond 29 november jl. speelde het Nederlands vrouwenelftal een oefeninterland tegen de Engelse vrouwen in Tilburg. De gehele meidenafdeling van Hilvaria was hierbij en omdat er meer dan 100 kaarten ineens besteld waren door Hilvaria mochten zij 20 vlaggendraagsters en 6 ballenmeisjes afvaardigen.

Om 16.30 uur moesten de meiden, die de vlaggen mee het veld op gingen dragen, al aanwezig zijn in het Willem II stadion. Dit waren 8 meisjes uit de MO11-1, 10 meisjes uit de MO13-1 en Fleur en Tess van Dames 1. Er werd uitgelegd aan de meiden hoe ze de vlaggen moesten dragen en waar ze op moesten letten. Hierna werd er geoefend en vervolgens kregen ze een lunchpakket aangeboden. Na het eten kregen de meiden allemaal een trainingspak aan van de KNVB en waren ze klaar voor de opkomst.

Ondertussen moesten de 6 ballenmeisjes, afkomstig uit de MO15-1, om 17.30 uur aanwezig zijn en kregen zij uitleg over hun taken.

De laatste groep, die verder geen taken had, vertrok om 18.15 uur bij Hilvaria. Toen iedereen zijn/haar plekje had ingenomen op de tribune, en het grote spandoek "Hilvaria kampioen" was opgehangen, kon de opkomst van de speelsters beginnen. De speelsters liepen tussen de 2 vlaggen door het veld op en bleven staan voor de volksliederen. Na het Wilhelmus werden de vlaggen van het veld gedragen en konden de meiden hun KNVB trainingspak weer uitdoen. Even later voegden zij zich bij de rest van het gezelschap op vak M.

Ondanks diverse kansen verloor Nederland deze wedstrijd ongelukkig met 0-1 en viel er helaas niets te juichen op de tribune. Ondanks de nederlaag hebben de meiden zich prima vermaakt en zijn ze weer een ervaring rijker!

We willen iedereen bedanken die deze geweldige avondmmede mogelijk gemaakt heeft en in het bijzonder bestuurslid van de meidenafdeling Maaike Walschots. Het was super gezellig!!!

Voor meer foto's en filmpjes zie onze facebookpagina

Henri van den Braak komend seizoen hoofdtrainer va...
Aanwezigheid Fysiotherapeut Jori Beerens

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.hilvaria.nl/

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites