HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Gehavend Hilvaria 8 verliest bij Willem II

Hilvaria-8

In een doordeweekse ontmoeting met Willem II heeft Hilvaria 8 dure punten verspeeld. Omdat de wedstrijd pas vorige week was vastgelegd was het lastig om een team op de been te krijgen. Gelukkig wilden Hein, Bram en Pieter vanuit het 4de ons komen versterken. Hierdoor zou Hilvaria beginnen met 1 wissel en Stijn L zou iets later aansluiten.

In de eerste minuten ging het al snel mis, een diepe bal van Willem II viel over de verdediging en de spits wipte de bal over de uitkomende Thomas. Het ging dubbel mis aangezien Thomas hierbij zijn pols dubbelklapte en niet meer verder zou kunnen keepen. Tom J viel in eerste instantie in als keeper, terwijl Jeffrey om ging kleden. Even later kreeg Hilvaria een penalty nadat Lars werd neergehaald in de 16. Koen schoot deze gedecideerd binnen en bracht Hilvaria op gelijke hoogte. Weer een paar minuten later maakte Hein ongelukkig hands waardoor ook Willem II een penalty kreeg. Ondanks dat Tom J aan de bal zat, viel hij helaas toch nog in het doel. Zo stond het binnen 10 minuten al 2-1. In het vervolg van de eerste helft was het Hilvaria dat veel beter speelde, maar doelpunten bleven uit. Tom J zou een levensgrote kans krijgen, maar de bal compleet verkeerd raken. Zo werd er in de rust tegen een achterstand aangekeken, tot vreugde van WSJ en OVC supporters langs de kant.

In de tweede helft hetzelfde speelbeeld als einde tweede helft, Willem II probeerde met man en macht het doel te verdedigen en Hilvaria op zoek naar de gelijkmaker. Helaas mislukte nagenoeg alles bij Hilvaria, en uit wanhoop werd in halverwege de tweede helft gekozen om 1 op 1 te gaan voetballen achterin. Deze keuze werd afgestraft door Willem II en plots stond het een kwartier voor tijd 4-1 nadat Willem II twee feilloze counters achter 4de keeper van de dag Koen schoot. Hilvaria zou daarna nog 2 keer iets terug doen, Tom J zou twee goals maken. De eerste uit een corner na doorkoppen van Jeroen. En de tweede nadat Tom zelf 4 spelers en de keeper verschalkte. Helaas was de tijd verstreken op dit moment en zou de wedstrijd eindigen met een 4-3 nederlaag. Conclusies: Ondanks dat er zeker geknokt werd viel alles vandaag in het nadeel van Hilvaria. Hilvaria 8 doet hierdoor niet meer mee voor het kampioenschap. En wij willen Hein, Bram en Pieter bedanken voor hun diensten! Er staan nog 3 wedstrijden op het programma van Hilvaria 8, hierin hopen we positief het seizoen af te sluiten.

Hilvaria JO13-1 pakt 3 punten in thuiswedstrijd te...
Hilvaria 8 houdt VOAB te lang in de wedstrijd

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites