HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Gehavend Groen-Wit geen partij voor Hilvaria

Gehavend Groen-Wit geen partij voor Hilvaria

Op bezoek in Breda bij Groen-Wit zette Hilvaria een monsterscore van 0-10 neer.

Hilvaria kwam binnen 5 minuten al op voorsprong en binnen het kwartier stond het al 0-2. Het verzet van Groen-Wit was toen al gebroken. De thuisploeg speelt in deze competitie eigenlijk nergens meer voor en daar komt nog bij dat een aantal vaste basisspelers al een paar weken niet meer mee mag of kan doen. Dat zorgt ervoor dat Groen-Wit flink verzwakt is ten op zichte van bijvoorbeeld de wedstrijden voor de winterstop. Hilvaria kon voor rust al gemakkelijk uit lopen naar een comfortabele 0-4 voorsprong.

Na rust viel na 7 minuten de 0-5 waarmee ook het laatste beetje verzet dat Groen-Wit nog biedde was gebroken. Hilvaria liep uiteindelijk uit naar een klinkende 0-10 overwinning. De gevierde man van de middag was goaltjesdief Joerie van Rijswijk die met een dubbele hattrick (6 doelpunten) het seizoenstotaal naar 25 bracht. Zijn kompaan in de spits, Jeroen van Esch, was deze middag ook goed voor een hattrick. Het mooiste doelpunt kwam echter op naam van Joost van Doormaal die bij de 0-2 de keeper met een schitterende boogbal in de kruising wist te verschalken.

Hivaria is hiermee nu ook officieel verzekerd van het feit dat men ook volgens seizoen uit komt in de 3e klasse. Komende zondag sluit Hilvaria het seizoen af op bezoek bij v.v. Oosterhout waar men gaat proberen het positieve gevoel van de laatse weken aan te houden.

Hilvaria 4 kampioen!
Jack en Yau-tai in de bloemetjes

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites