HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Geen loon naar werken voor Hilvaria 1

Wedstrijdverslag

​Als het even niet loopt kun je alleen hard blijven werken om het tij te keren, helaas gaf dit voor Hilvaria 1 nog niet het gewenste resultaat!

​Het meest opvallende aan de eerste helft was dat bij er bij alle drie de treffers controverse was of de treffer wel had mogen tellen. Na 6 minuten spelen al ontsnapte Coen van Oirschot aan de defensie van Someren om de 0-1 aan te tekenen, maar volgens de grensrechter was dit in buitenspel positie. De scheidsrechter zag het echter anders en keurde het doelpunt goed. Lang kon Hilvaria echter niet genieten van de voorsprong, want enkele minuten later kende de scheidsrechter tot verbazing van velen een strafschop toe aan SV Someren. Wellicht had de leidsman spijt van zijn eerdere beslissing om het doelpunt van Hilvaria goed te keuren. De penalty werd benut en zo stond het alweer 1-1. In het vervolg van de eerste helft was Hilvaria slordig in balbezit en was Someren het meest dreigend. Dit leverde (op een gevaarlijk schot na) nog niet direct grote kansen op voor Someren. Kort voor rust werd het alsnog 2-1 voor SV Someren. Na een aanval over rechts van SV Someren belandde de bal bij de linksvoor. Zijn schot verdween via de doelman voorlangs, maar de man van de voorzet was er als de kippen bij om de bal in het lege doel te werken echter deed hij dit in volgens Hilvaria in buitenspelpositie, maar wederom werd een vlagsignaal van de grensrechter genegeerd. Ruststand 2-1 voor Someren.

Kort na rust kreeg Someren al een grote kans om de voorsprong te vergroten, maar de bal werd langs het lege doel geschoven. Niet veel later een nieuwe kans waarbij de doelman wel omspeeld werd, maar het doel niet gevonden. De bal verdween in het zijnet. Na ruim een uur dacht Someren te kunnen juichen toen de bal tegen de touwen werd gekopt echter gebeurde dit in buitenspel positie en ging de treffer niet door. Hilvaria bleef knokken voor een resultaat en kwam uit een goed uitgevoerde counter via Coen van Oirschot op 2-2. Lang leek dit de eindstand te gaan worden, maar in blessuretijd wist Someren alsnog de winnende te maken. Niet voor het eerst dit seizoen kreeg Hilvaria een tegentreffer te verwerken uit een standaardsituatie. Een vrije trap vanaf rechts, op de rand van het strafschopgebied kon bij de eerste paal geheel vrijstaand worden binnen gekopt. Een flinke domper voor Hilvaria dat hard heeft gewerkt voor een resultaat, maar gezien het spelbeeld moest toegeven dat de thuisploeg de overwinning meer verdiende.

Nog één wedstrijd voor de winterstop. Koploper FC Eindhoven komt op bezoek in Hilvarenbeek dus men kan de borst natmaken, maar met hard werken kan men een eind komen en wie weet zit er dan zelfs tegen de koploper een resultaat in! Een oproep aan alle supporters van Hilvaria om het vaandelelftal dit kalenderjaar nog één keer aan te komen moedigen!

Verslag + Foto's Sv Someren: https://www.svsomeren.nl/113/32214/uitslagen/wedstrijd-details/?tab=3

Fontys studenten doen onderzoek bij Hilvaria
Hilvaria JO19-1: Eerste seizoenshelft eindigt in m...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites