HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Gala voorstelling Hilvaria JO15-1

Gala voorstelling Hilvaria JO15-1

Op de allereerste super saturday op sportpark de roodloop waren het de discipelen van Hilvaria JO15-1 die het vaandel hoog hielden.

Het slachtoffer van de dadendrang van Hilvaria was SV Reeshof JO15-1. Een geduchte tegenstander werd vooraf gedacht. Ze hadden immers de eerste 3 competitiewedstrijden winnend afgesloten en kwamen als trotse koploper op bezoek in Hilvarenbeek.

Na 18 minuten stond er 4-0 op het scorebord en was de wedstrijd gespeeld. De boys hadden een lesje geleerd van de vorige wedstrijd en begonnen dit keer wel zeer fel aan de wedstrijd. Vanaf het beginsignaal waren het de groenwitten die het tempo van de wedstrijd bepaalden en werd aan de tegenstander duidelijk gemaakt dat er deze middag geen eer te behalen viel. Met oogstrelend voetbal, zeer verzorgd combinatievoetbal en regelmatig een lange bal op onze deze middag zeer scherpe spitsen werd Sv Reeshof helemaal van het kastje naar de muur gestuurd. Helemaal tureluurs werden ze van de groene invasie in hun strafschopgebied. Ruststand 6-1 en aanvoeder max Abrahams had er vier in het netje liggen.

Het was er dan ook de wedstrijd naar om genoemde Max en de zeer sterk dit jaar spelende libero Duncer Rasenberg in de rust te wisselen. In de tweede helft werd er rustig doorgewerkt aan het doelsaldo. Het tempo werd wat teruggeschroefd maar duidelijk nog een maatje te snel voor onze vrienden uit de Reeshof. Eindstand 10-1 waarbij onze superspits Joep van de Geld in totaal vijf keer de keeper van de tegenstander wist te verschalken.

Conclusie: een vooraf als moeilijk bestempelde wedstrijd was achteraf een zeer makkelijke horde voor dit hecht collectief van Hilvaria JO15-1

Max Abrahams (goed voor 4 doelpunten!)
Joep van der Geld (goed voor 5 doelpunten!)
Hilvaria MO13-1 verliest van JEKA MO13-1
Hoofdklasse Avonturen JO19-1: Wilhelmina Boys - Hi...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites