Ga je in de winterstop nieuwe voetbalschoenen of sneakers kopen?

Oude-kicksen

Hilvaria gaat zich, net als de buren bij RKDSV, inzetten voor de sportende kinderen in Gambia.

Huisfotograaf Nick van Hees regelt al 2 jaar oude voetbalspullen voor kinderen in Gambia die door een stichting uit Eindhoven daar persoonlijk uitgedeeld worden.

Voornamelijk voetbalschoenen zijn er nodig maar overige spullen zoals gymschoenen, sneakers, ballen, keepershandschoenen en scheenbeschermers zijn ook van harte welkom.

Zowel grote als kleine maten zijn er nodig. Iedereen wil er voetballen en dat doen ze nu vaak op blote voeten. Dankzij vele giften en het samenwerken met de gemeenschap aldaar worden
er steeds meer grasveldjes aangelegd waarop ze kunnen voetballen, maar grotendeels bestaan de velden uit keiharde grond. Dat is niet fijn om daar met blote voeten op te spelen en
daarom gaat Hilvaria zich mee inzetten om zoveel mogelijk kicksen en schoenen in te zamelen.

Schoenen mogen in alle staten aangeleverd worden. Kapotte voetbal- en sportschoenen worden gebruikt voor een opleidingstraject waarbij ze versleten schoenen repareren met de kapotte schoenen.

Heb je:
- Voetbalschoenen, gymschoenen en/of sneakers (ook kapotte voetbal- en sportschoenen)
- Keepershandschoenen
- Scheenbeschermers

Bewaar het en gooi het dan na de winterstop in de daarvoor bestemde container die in de kantine zal komen te staan.

Als je schoenen inlevert mag dat los of alles bij elkaar in een zak. (GÉÉN gewone schoeisel aub. Deze wordt eruit gefilterd door de stichting!)

Selectiespelers zoals Joerie van Rijswijk, Nick van de Wal, Greg van Gestel, Sem Hendriks en Max de Kort geven al regelmatig hun oude kicksen !

Help je mee?

Wil je een tegoedbon winnen van 25,00 euro te besteden bij Van Gool Sport? Zorg dan dat er een briefje in je schoenen zit met daarop je naam en je team !
Uit de meegeleverde papiertjes zullen we rond april een winnaar trekken welke de tegoedbon in ontvangst mag nemen.

Voor vragen kunt u contact opnemen via info@nicksfotografie.nl

Alvast bedankt voor je hulp !

(Ingeleverde materialen worden in Gambia uitgedeeld door een stichting die 4x per jaar met een volle container afreist naar Gambia om het daar persoonlijk aan jeugdspelers uit te delen.)

Hilvaria JO19-1: Zware kluif
Hilvaria op eigen veld onderuit tegen EFC

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.hilvaria.nl/

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites