HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Ga er maar eens goed voor zitten!

stoeltjes_header

Gesponsorde tribunestoeltjes! 

Wat houd de actie in? Leden, bedrijven en mensen die sv Hilvaria een warm hart toedragen steunen de club door een gepersonaliseerde tribunestoel te 'reserveren'.  

De kosten bedragen € 50,- per seizoen per stoeltje. Alle hiermee opgehaalde inkomsten komen ten bate van stichting club van 100 Hilvaria. De stichting club van 100 is opgericht ter (financiële) ondersteuning van de jeugd afdeling binnen Hilvaria.

De spelregels:

• Het sponsoren van een tribunestoeltje is een sponsoractie en geeft geen recht om op die stoel te zitten bij wedstrijden. Iedereen kan dus op 'jouw' stoeltje plaatsnemen.
• De plekken van jouw stoeltje(s) worden door de bestuur club van 100 vastgesteld.
• De prijs is per seizoen en zal jaarlijks rond 1 september (zonder wederopzegging) van je bankrekening worden afgeschreven. Of je ontvangt de nota op gebruikelijke wijze.
• Donateurs hebben de intentie om minimaal tot het 100 jarig bestaan van sv Hilvaria op 1-8-2032 hun stoel aan te houden (dit is geen verplichting).
• Bij voldoende deelname (minimaal 80% verkochte stoeltjes) gaat Hilvaria met onze bijdrage de tribune vernieuwen.
• Ieder jaar verloten we in september voor 1 donateur een 'gouden stoel'. Deze donateur wordt dat jaar in het zonnetje gezet. Hoe dit precies eruit komt te zien is nog eeen verrassing.
• De sponsorcommissie houdt zich het recht om namen te weigeren.

We gaan er vanuit dat we in coronatijd Hilvaria met deze actie een goed steuntje in de rug kunnen geven. Deel deze actie als je ons wilt helpen om er een succes van te maken zodat we bij het begin van de nieuwe competitie een mooie vernieuwde tribune hebben en we de jeugd van Hilvaria verder kunnen ondersteunen.

Inschrijfformulier

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

*De vereniging houdt zich het recht voor namen te weigeren*

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

*Hierbij machtig ik sv Hilvaria om jaarlijks een bedrag van 50 euro per stoeltje te innen tot wederopzegging.*
Ongeldige invoer


Clubkas campagne Jan Swaanen, De Echte Bakker
Aanmelden nieuwe (jeugd)leden

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites