HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Frans Smolders genomineerd als Sportvrijwilliger

Koningsspelen

Vanwege zijn activiteiten tijdens de koningsspelen in Hilvarenbeek is Frans Smolders door Richard Krajicek genomineerd als 'sportvrijwilliger in het zonnetje' koningsspelen. Hij is 1 van de 3 genomineerden.

De koningsspelen in Hilvarenbeek werden voor het eerst georganiseerd door de sportcoaches uit de gemeente. Dit doen zij samen met tal van verenigingen, scholen en andere partners die een programma voor alle leerlingen van alle scholen uit de gemeente hebben samengesteld. Bij Frans was het enthousiasme voor dit nieuwe project vanaf het begin zeer hoog. Frans is zeer betrokken bij Hilvaria en organiseren zit hem in het bloed. 

Frans is namelijk al jaren zeer actief als vrijwilliger met het organiseren van sportactiviteiten voor de jeugd in onze gemeente. Daarnaast heeft hij ook als buurtsportwerker / jongerenwerker tal van evenementen opgezet en begeleid. Zo heeft hij:

- verschillende jeugdtoernooien georganiseerd
- zelf allerlei voetbalonderdelen gebouwd! die ingezet worden tijdens verschillende evenementen. Denk aan snelheidsmeters, pannavelden, en allerlei andere voetbal onderdelen.
- actief meegedacht over de invulling van deze editie van de koningsspelen en veel deuren letterlijk en figuurlijk geopend om er een nog mooier evenement van te maken.

Ook bij Hilvaria draagt Frans meer dan een steentje bij. Zo zie je hem op dinsdagavond achter de bar in de kantine en zorgt hij ervoor dat de velden iedere week belijnd worden. Ook het voetbalparkoers tussen veld B en D komt uit de vingers van Frans.

Wij feliciteren Frans met deze nominatie en hopen dat hij nog jaren deze vrijwilligersbijdrage kan en wil blijven leveren bij Hilvaria!
HIlvaria met 3-0 te sterk voor RPC
Keepers van Hilvaria in Spanje!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.hilvaria.nl/

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites