HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Kerstzaalvoetbaltoernooi voor jeugd ook dit jaar weer erg in trek!

20181227_132823

​Op donderdag 27 vond het traditionele Hilvaria Kerst zaalvoetbaltoernooi plaats voor al onze jeugdspelers. Met meer deelnemers dan in de afgelopen jaren kunnen we spreken van een gezellig en geslaagd evenement.

Vanwege de grootte van de mooie nieuwe sporthal konden wedstrijdjes worden gespeeld met teams van 6 tegen 6 in plaats van 5 tegen 5. Dit verliep prima en zo kwam iedere speler aan meer speeltijd toe.

Hoewel het op deze dagen meteen na de Kerst in de eerste plaats om het sportief bezig zijn en de gezelligheid gaat, werd er toch enthousiast gestreden om de winst. Slechts een enkeling bleef weg zonder zichzelf af te melden.

De tweede avond was er het traditionele onderlinge toernooi van de Hilvaria medewerkers- en vrijwilligers. Helaas waren er daar maar 12 deelnemers. Daarom zal worden geëvalueerd of dit nog een jaarlijks terugkerende activiteit moet zijn. Mogelijk dat er mensen zijn die een goed alternatief hebben en zich daar voor willen inzetten.

Op de dagen zelf was de organisatie van het Kerst zaalvoetbal dit jaar in handen van een vijftal jeugdige leden vanwege hun maatschappelijke stage. Samen zorgden ze voor een strak speelschema, een correcte tijdwaarneming en het prima fluiten van de wedstrijden. Complimenten en hartelijk dank voor jullie inzet.

Een speciaal woord van dank is op zijn plaats voor Wilfred Pijnenburg die al jaren op voortreffelijke wijze de avondwedstrijden fluit.

Bekijk hier de foto's van Nick van Hees:

O14-O15: http://nicksfotografie.nl/2018/12/27/hilvaria-zaaltoernooi-o14-o15/

O17-O19: http://nicksfotografie.nl/2018/12/28/hilvaria-zaaltoernooi-o17-o19/

G-zaalvoetbal weer één groot feest!
Joost van Doormaal (30) stopt noodgedwongen met vo...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites