HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Even voorstellen: Henri van den Braak

IMG_6473

​Graag stelt eerste elftal trainer Henri van den Braak zich even voor aan alle Hilvarianen. Tevens zal hij iets roepen over de eerste competitiewedstrijd, thuis tegen DVG.

Beste Hilvarianen,

Langs deze weg wordt me de mogelijkheid geboden me te introduceren binnen de Hilvaria familie en iets te roepen over onze 1e officiële competitiewedstrijd tegen DVG uit Liempde. Wij zijn woonachtig in het prachtige Oisterwijk en daar geboren en getogen. Mijn vrouw heet Irma en die zullen jullie ook met enige regelmaat langs de lijn zien. Wij hebben 2 kinderen Teun (26) en Bente (23) die ook in Oisterwijk wonen.

De kop is er af, zoals men dan vaak zegt. De selectie is vanaf woensdag 16 augustus volop in training en de meeste spelers beginnen te wennen aan de manier waarop getraind wordt. Ik ben zeer tevreden over de kwantiteit en kwaliteit van de huidige groep en hoop dat we samen voor mooie resultaten gaan zorgen. Dat gaat niet vanzelf en we zullen hier beiden veel energie in moeten steken.

We hebben inmiddels een aantal beker- en oefenwedstrijden gespeeld met wisselende resultaten. Vanaf deze week zal de laatste speler aanhaken en zijn we compleet. Helaas hebben we ook last van een aantal (lichte) blessures, maar door onze medische staf wordt hier met man en macht aan gewerkt om ze klaar te stomen om zondag aan de start te kunnen verschijnen.
Mijn eerste indrukken bij Hilvaria zijn zeker goed te noemen. Ik leer steeds meer mensen kennen, van barpersoneel tot commissie leden en van jeugdtrainers tot aan ouders van selectiespelers. Dat is ook waar ik als aan trainer erg veel waarde aan hecht.

Zondag gaat gelukkig de competitie van start en mogen we thuis aantreden. DVG uit Liempde is een mooie vereniging waar ik als trainer mijn loopbaan ben gestart. Ik heb daar in die 3 jaar een geweldige tijd gehad en kijk daar nog altijd met een warm gevoel op terug. Zondag tellen die gevoelens tijdens de wedstrijd niet meer en gaan we voor de volle winst en proberen de 3 punten in "Beek" te houden. Ik gun DVG en Henk van Hattum (mee samengewerkt bij VV Helvoirt) het allerbeste maar daar hebben ze 24 andere wedstrijden voor!!

Met sportieve groet,
Henri van den Braak

Verdiende overwinning Hilvaria JO19-1
Bekerseizoen ten einde voor Hilvaria 7

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.hilvaria.nl/

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites