HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Even voorstellen: Koen van der Heijden en Toon Heuvelmans

Trainers

De nieuwe trainers van Hilvaria 1 en 2 stellen zich graag even aan jullie voor. Ad van de Wiel van Hilvaria 3 is immers al even een bekend persoon binnen de club.

Koen van der Heijden, komend seizoen trainer van Hilvaria 1:

Beste Hilvarianen,

Mijn naam is Koen van der Heijden, 35 jaar. Ik ben geboren en getogen in Eindhoven en woon sinds 3 jaar samen met mijn vriendin Willemijn. In het dagelijks leven ben ik wiskunde docent op het Stedelijk College Henegouwen HAVO/VWO bovenbouw. Als 7-jarig jongetje ben ik begonnen met voetballen bij Unitas'59, waar ik in 2016 mijn trainerscarri√®re ben gestart. Daarvoor ben ik als speler niet alleen actief geweest bij Unitas'59, maar ook bij Braakhuizen, HVV Helmond, Brabantia en Eindhoven a/v. Als trainer heb ik Unitas'59 drie jaar getraind en heb vervolgens de overstap gemaakt naar Rood-Wit Veldhoven. Komend seizoen ben ik hoofdtrainer van Hilvaria. Een erg mooie, dorpse club waar er vanuit de onderkant (jeugd) genoeg talent aankomt,een brede selectie (met zelfs een derde team) aanwezig is, het liefst zo aanvallend mogelijk gevoetbald wordt en veel met eigen jongens wordt gewerkt. 

Ik kijk er naar uit om in het seizoen 2020-2021 met deze gemotiveerde groep te starten en stappen te maken.

Sportieve groet,
Koen van der Heijden

Toon Heuvelmans, komend seizoen trainer van Hilvaria 2:

Beste Clubgenoten, Supporters en sporters

Graag wil ik me even aan jullie voorstellen. Ik ben Toon Heuvelmans en woonachtig in Diessen. Geboren op 22-04-1969. Ik ben getrouwd met Rianne Heuvelmans en heb 2 dochters, Daniek (20) en Nora (17). We zijn een sportief gezin waar voetbal, korfbal, tennis, fietsen en wandelen dagelijks terugkomen in onze bezigheden. Voor mijn werk geef ik advies aan slagerijen, catering, horeca, groente en vis om het eten wat ze maken en bereiden om dit lekkerder, beter en gezonder te kunnen consumeren. Betreft eten ben ik een echte vlees liefhebber. Geef mij maar de drie componenten op het bord. Aardappels, groente en vlees. Het moet wel uiteraard vers zijn en niet uit een pakje. De bereiding is uitermate belangrijk en ik ben een goochelaar met kruiden en marinades. Dit heeft ook natuurlijk met mijn vak en werk te maken. Thuis worden ze hier wel blij van, daarom ben ik degene die kookt. Helaas probeer ik ook veel kruiden en marinades uit en dit mislukt natuurlijk ook wel eens. Dan hebben we een keer pech maar het komt gelukkig weinig voor.

Het eten moet van mij wel goed van kwaliteit zijn daarom vind ik vlees haal je bij de slager en groente bij de groenteboer, brood bij de bakker. Dus bij echte ambachtszaken. Betreft drank ben ik een uitzondering in de familie, ik drink namelijk geen alcohol. Als iemand vraagt wat wil je drinken en ik antwoord: doe mij maar een ice thee green kijken ze raar op. De opmerking is meestal "een heuvel die niet drinkt " da kan nie. Ik kan wel zeggen dat ik een verenigingsmens ben. Veel mensen kennen mij van het voetbal, Tennis of korfbal. Ik ben ruim 40 jaar lid bij RKDSV en heb gevoetbald tot mijn 31 jaar. In die tijd heb ik 12 jaar training gegeven aan de jeugd van RKDSV. Hier heb ik mij ontwikkeld als trainer en verschillende diploma's behaald. Na deze periode ben ik begonnen als trainer bij WSC in waalwijk, VOAB in Goirle en Beerse Boys uit Middelbeers. Bij de laatste twee heb ik een lange periode doorlopen van 7 en 6 jaar.

Op dit moment ben ik bezig aan het tweede seizoen bij SVSSS in Udenhout. Bij al deze clubs ben ik trainer van het selectie tweede team. Dit vind ik een mooie uitdaging om van dit team iets te maken. meestal is dit het moeilijkste team in de vereniging. Het zit er een beetje tussen en hangt er maar een beetje bij. Vanuit mijn visie is dit het belangrijkste team van de vereniging. Als we het voor elkaar krijgen dat dit team goed functioneert en ook nog beter gaat presteren dan profeteert het eerste team hier automatisch van. We krijgen dan een "bredere selectie"zoals we dat graag noemen. Ik wil wel altijd in de prestatievorm samenwerken en verwacht dit ook van de club en selectie spelers. Ik ben eerlijk en fair in het coachen en benaderen van spelers, hier hebben ze meestal in het begin moeite mee maar daarna komt het goed. Consequent en eerlijk zijn is hier een belangrijke factor in. Goed is goed maar slecht is slecht, zo simpel is het. Uiteindelijk zullen we er samen aan moeten werken om een goede balans tussen prestatie en plezier te bewerkstelligen.

Mijn keuze voor Hilvaria is gekomen omdat de club al langer op mijn lijstje stond, iedere trainer heeft wel een aantal clubs op zijn lijstje waar hij eventueel aan de slag wil. Voor mij een club uit de eigen gemeente met een goede jeugd afdeling waar potentie inzit. Om dit door te bouwen naar de senioren afdeling wil ik graag mijn visie en energie hierop los laten om samen te werken aan goede doorstroming van jeugdspeler naar seniorspeler. Dit kan niet zonder de motivatie van de kader leden, vrijwilligers, sporters en supporters. Ik hoop op een goede samenwerking en tot snel,

Met vriendelijke sportgroeten,
Toon Heuvelmans

Hilvaria verliest op vervelende manier
JO10-1 plaatst zich voor het NK in Holten!

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites