HILVARIA HIGHLIGHTS

 

En dat is zeven voor JO15-1!

Hilvaria-JO15-1

Zaterdag kwam het op de 5e plaats bivakkerende Bladella op bezoek. In acht nemende de zeer gelukkige puntendeling in de uitwedstrijd zou het op voorhand een hele leuke voetbalmiddag kunnen worden voor de neutrale toeschouwer.

Voor mij en menig zichzelf voetbal kennend hilvariaan noemend, was het onbegrijpelijk dat ons alwetend bestuur de wedstrijd op het kunstgras had ingepland. Het hoofdveld moet gespaard worden was de slogan. Dan nu de alomvattende vraag: VOOR WIE? Totale onzin met nog drie weken voetbal voor de boeg.

Terug naar de wedstrijd. Na een vrij zwak begin van Hilvaria namen we na 15 minuten spelen het heft in handen en was het uitblinker Lucas Borgaerts die met een droge schuiver de openingstreffer op zijn naam schreef. Maar eerlijk is eerlijk Bladella was in de 1e helft niet de mindere van hun leeftijdsgenoten uit Beek. Geheel terecht kwam uit een mooie aanval de 1-1 op het bord en tevens de ruststand.

Na de thee ontwikkelde zich een mooi gevecht op het middenveld waar Lucas en Kai als grote triomfators uit de bus kwamen. Daan was een persoonlijke oorlog aan het voeren met zijn directe tegenstander en de uitslag van deze veldslag was onbeslist. Het verschil zat hem in de voorwaartsen deze middag. Milan en de geheel opgebloeide Sjors zorgden voor de einduitslag van 3-1.

Met nog 3 wedstrijden te spelen kunnen we niet meer lager eindigen dan de 4e plaats en niet hoger dan de 3eDus een uitstekend debuut van de J015-1 in de hoofdklasse.

Wedstrijdverslagen 21 en 22 april
Kampioen Hilvaria blijft ongeslagen!

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites