HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Ein Deutsche unentschieden

4-12-201_20171204-144946_1
Een normale wedstrijd bij de JO15 duurt 2 keer 35 minuten. 
Hilvaria JO15-1 scoorde afgelopen zaterdag de late gelijkmaker in de 78e minuut. Waar de scheidsrechter over de gehele linie een zeer warrige indruk achterliet (misschien is 16/17 wel een te jonge leeftijd op dit niveau) was hij de laatste 3 minuten mijn grootste vriend. Eerst liet hij 7 minuten doorspelen en daarna KREGEN we nog een hoekschop die vervolgens uit een scrimmage ook nog in het vijandelijk doel verdween. Bladella mocht aftrappen en de wedstrijd was afgelopen. Een gestolen punt? Ja, zeker als het over spel en gecreëerde kansen ging. Bladella begon zeer agressief aan de wedstrijd en overrompelde de Hilvarianen totaal. Nu nog is het mij een compleet raadsel hoe je zo aan een wedstrijd kan beginnen. Totaal verdient kwam de 1-0 op het bord en het was alleen aan onze keeper te danken dat Bladella niet verder uitliep. Uit een van de spaarzame uitvallen was het Stijn die uit het niets een wonderschone goal produceerde. Na deze gelijkmaker 10 minuten voor rust kwam Hilvaria beter in het spel en werd het een mooi gelijk opgaand duel. Bladella heeft gewoon een goede ploeg met een paar zeer balvaste en creatieve spelers.

Na de rust was het Bladella met de meeste halve en driekwart kansen maar waren het de voorwaartsen van Hilvaria die twee 100% kansen niet in het doel wisten te krijgen. Een gestolen punt? Nee. Na de wederom verdiende voorsprong van Bladella gooide de jongens alle schroom van zich af en was het de laatste 15 minuten een stormloop op de helft van Bladella. Ik had me al bij een nederlaag toegelegd toen mijn vriend de scheidsrechter de helpende hand toestak met een totaal onterechte hoekschop. Duncer maakte zijn miserabele start van deze wedstrijd goed met een doelpunt geheel op inzet. Eindstand 2-2.

De vierde plek in de rangschikking blijft nu in zicht en geeft misschien op het einde van de rit wel recht op deelname promotie wedstrijden.
Moeten we wel beter aan een wedstrijd beginnen. Dit sloeg nergens op.

Informatie Winterstop
Hilvaria 8 loopt in Tilburg tegen eerste nederlaag...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites