HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Eerste generatie Hilvarianen die deelnemen aan Jeugd Voetbal Trainer/Coach traject (JVTC)

20221121-084933221119

Vrijdag 18 november heeft de laatste bijeenkomst in het JVTC traject plaatsgevonden. Deze basismodule, georganiseerd door de KNVB, onder leiding van Mark de Brock, bestaat uit 4 praktische bijeenkomsten.

Deze zijn bedoeld voor beginnende jeugdtrainers. Centraal staan:

  • Training geven,
  • Positief coachen
  • Begeleiden van spelers

Vanuit de verschillende leeftijdscategorieën (oefengroep, jo8/9, jo10 en jo11/12) heeft de groep stilgestaan bij de leeftijd - specifieke kenmerken, en de vertaling naar belevingsvolle en betekenisvolle trainingsvormen. Met elkaar kennis uitwisselen, ervaring / ideeën opdoen en plezier maken stond centraal, een waar voetbalfeestje!

Ben jij ook een beginnend jeugdtrainer en lijkt het jou ook wat om meer ervaring, ideeën en kennis op te doen over hoe jijjouw jeugdtrainingen kan organiseren? Dit is zeker voor herhaling vatbaar, voor een nieuwe lichting geïnteresseerden. Mocht je interesse hebben, geef dat nu alvast door aan de Jeugdsecretaris Leo van de Wal, e-mail jeugdsecretaris@hilvaria.nl. Eerst komt, eerst maalt. Uiteraard moeten dan de trainingsavonden nog gepland worden, maar dat kunnen we dan ook gerichter afstemmen.

Is je interesse gewekt....... knoop gerust eens een praatje aan met deelnemers Marco Kroes (JO8), Robin Straver (JO09) en/of Sjoerd Bos (JO10). Zij vertellen je graag meer over het traject en de mogelijkheden.

Patrick, Niels, Marco, Time, Mark, Jaap en Sjoerd, namens het Bestuur, de Jeugdcommissie en de KNVB van harte gefeliciteerd met het behalen van de opleiding JVTC. Op naar veel voetbalplezier!

Hilvaria organiseert het Welkomstprogramma
Hilvaria MO15 neemt 3 punten mee naar huis!

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites