HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Eenvoudige overwinning voor Hilvaria op PSV av

IMG_7132

​Met 4-1 werd de 14e overwinning op rij binnen gesleept.

Het was ijskoud op sportpark de Roodloop, maar het kunstgrasveld van Hilvaria was prima bespeelbaar. Het lukte beide ploegen echter niet om er een goede wedstrijd van de maken. PSV was niet bij machte om het Hilvaria lastig te maken en de bekenaren zelf speelden vooral erg slordig.

Het strijdplan van PSV was duidelijk; inzakken tot op eigen helft en in de omschakeling proberen gevaarlijk te worden. Het duurde even voordat Hilvaria hier door heen wist te voetballen, maar het ging daarna dan ook hard. De 1, 2 en 3-0 volgden elkaar in rap tempo op. De doelpunten kwamen op naam van Joerie van Rijswijk (2x) en Daan van de Wiel. De score had voor rust nog veel hoger uit kunnen vallen als Hilvaria het vizier wat scherper had staan, want het kreeg nog voldoende mogelijkheden. Hierdoor wist PSV zelfs nog een beetje terug in de wedstrijd te komen door de 3-1 aan te tekenen. De verdediging van Hilvaria stond even niet goed en de linksbuiten van PSV profiteerde hiervan optimaal. 

Na rust wilde Hilvaria het duel snel in het slot gooien door de 4-1 te maken. Dit lukte na ruim een kwartier spelen via Dorus van Trier. Hilvaria liet verdedigend geen steekjes meer vallen, maar bleef wel kansen missen om meer doelpunten de maken. .Een dubbele wissel aan Hilvaria zijde kon hier nog geen verschil in brengen en de wedstrijd kabbelde voort totdat de scheidsrechter het na 90 minuten spelen wel welletjes vond. 

Met nog altijd de volle buit op zak gaat Hilvaria (als koning winter het toelaat) volgende week op bezoek bij Woenselse Boys. Het is Hilvaria aan de stand verplicht om ook hier de 3 punten mee naar huis te nemen, maar van onderschatting mag nooit sprake zijn. 

Foto's Nick van Hees: http://nicksfotografie.nl/2018/02/25/hilvaria-psv-a/
Foto's 
Agnes Aarden:

Hilvaria Jeugdkamp 2018
Hilvaria JO19-1 doet wat het aan haar stand verpli...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites