HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Duur verlies voor Hilvaria

Hilvaria-1-A

​Mierlo-Hout was met 2-0 te sterk en klimt ook op de ranglijst over Hilvaria heen.

​Vooraf was duidelijk dat Hilvaria bij een overwinning goede zaken kon doen om onderin weg te klimmen daarvoor moest wel gewonnen worden van Mierlo-Hout dat 2 punten onder Hilvaria stond. De bekenaren waren echter gewaarschuwd, want in de heenwedstrijd hadden ze nog met 5-1 op de broek gekregen.

In de eerste helft liet het beekse elftal zien dat het wat recht wilden zetten, maar ondanks een licht overwicht en een aantal goede mogelijkheden wist men niet te scoren. Gelukkig gold dit ook voor de bezoekers en stond het met rust nog 0-0. Het was zo'n wedstrijd waarbij het team dat als eerste scoorde ook de overwinning zou pakken. Helaas voor Hilvaria was het Mierlo-Hout dat ruim 10 minuten na rust op voorsprong wist te komen door een foutieve terugspeelbal bal in de verdediging van de bekenaren. Hilvaria zetten nog wel alles op alles en was via een kopbal van JO19 speler Floris Kramers nog wel dicht bij de gelijkmaker, maar de doelman van Mierlo-Hout had een prima antwoord op de kopbal. In blessuretijd wist Mierlo-Hout vanuit de omschakeling de knock out uit de delen door de 2-0 op het scorebord te zetten.

Een vervelende nederlaag voor Hilvaria dat Mierlo-Hout over zicht heen ziet komen op de ranglijst en hierdoor zakt naar plek 12. De verschillen zijn nog klein, maar het is zaak voor Hilvaria dat het snel punten gaat pakken om niet alle ploegen boven zich weg te zien lopen. Te beginnen komende zondag in Eersel tegen E.F.C. en een week later tegen Bladella.

Recordopbrengst Clubactie
Hilvaria 1 sportploeg van het jaar!

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites