HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Dubbel wedstrijdverslag Hilvaria VR1

Dames-1

Het waren spannende tijden in de strijd om het kampioenschap. Lees hier hoe het de VR1 is vergaan.

Op hemelvaartsdag werd er om 12:15 thuis gespeeld tegen concurrent GSBW. Na een zwakke eerste helft wist Hilvaria wel met een 2-0 voorsprong de rust in te gaan met goals van Michelle en Kim. Helaas voor GSBW moesten zij een speelster missen die letterlijk haar tand door haar lip kreeg na een kopduel en daaraan gehecht moest worden.. Doreen zorgde nog voor een geweldige 3-0, met een lob over de keeper, alleen stond ze buitenspel.

Na de rust was Hilvaria veel beter en creëerde de meeste kansen. De 3-0 kon dus ook niet uitblijven. Megan wist te scoren na een mooie 1-2 samen met Kim, 3-0. Daarna wist Michelle de bal vanuit de lucht in een lege goal te tikken, 4-0. GSBW deed wat terug en scoorde de 4-1. Megan zorgde voor de 5-1 na een 1-op-1 actie op de keeper. Hierna scoorde GSBW nog een keer en eindigde de wedstrijd in een 5-2 winst voor Hilvaria.

Helaas voor Hilvaria viel Lisa in de laatste minuten uit met een pijnlijks knieblessure.

Helaas leek het vat leeg voor Hilvaria dames 1. Na een geweldige week na winst op Riel (2-1) en GSBW (5-2) moest OVC de knallende afsluiter worden van de week. Helaas was dat niet zo, alhoewel het tijdens de wedstrijd aan alle kanten wel knalde. De scherpte was weg en alle ballen kwamen niet aan. Hilvaria mocht in haar handjes knijpen dat er geen dikke achterstand op het scorebord stond, maar Tess stond sterk te keepen. Er werden weinig tot geen kansen gecreëerd en zo gingen we rusten met een 0-0 stand. Na de rust leek er nog niet veel veranderd en moest Hilvaria blij zijn met een 0-0. Maar daar gooide de scheidsrechter roet in het eten door in de 80ste minuut een vrije trap te geven aan OVC, wat overigens geen vrije trap was. Die schoten zij wel binnen en door dit doelpunt liep Hilvaria voor het eerst sinds zondag 19 november 2017(!!) puntverlies op. Nu is het zicht op het kampioenschap wel verloren, maar een tweede plaats is ook zeker niet slecht. Volgende week gaat helaas onze wedstrijd tegen Gloria niet door. De laatste wedstrijd van het seizoen is zeker nog een belangrijke, namelijk tegen GSBW. Dit is de wedstrijd die gaat bepalen wie nummer 2 of nummer 3 word. Alsnog erg spannend dus!!

Hilvaria 8 verliest voor de tweede keer in één wee...
Hilvaria JO19-1 net iets beter dan Emplina

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites