HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Doelpuntenfestijn eindigt in 5-6 verlies voor Hilvaria

Doelpuntenfestijn eindigt in 5-6 verlies voor Hilvaria

​In de thuiswedstrijd tegen koploper vv Waspik keek Hilvaria al snel tegen een 3-0 achterstand waardoor het de gehele wedstrijd achter de feiten aan liep.

​Hilvaria was vooraf gewaarschuwd dat de tegenstander dit seizoen makkelijk het net wist te vinden. Dit was echter aan dovemansoren gericht, want binnen 15 minuten spelen stond het al 0-3 voor de bezoekers uit Waspik. Toch rechtte Hilvaria zijn rug en wist nog voor rust terug te komen tot 3-2 door doelpunten van Nick Spitters en Joerie van Rijswijk.

Na rust ging de thuisploeg op zoek naar de gelijkmaker, maar kreeg het weer een domper te verwerken toen het 2-4 achter kwam te staan. De bekenaren bleven echter hard werken en wisten wederom de aansluitingstreffer te scoren door een rake kopbal van Joost van Doormaal. Een dikke 10 minuten voor het einde van de wedstrijd leken te bezoekers de overwinning toch echt te hebben veilig gesteld door binnen enkele minuten de 3-5 en de 3-6 binnen te schieten. Toch kwam Hilvaria nog een keer terug in de wedstrijd door binnen een nog sneller tijdsbestek de 4-6 en de 5-6 te scoren. Doelpuntenmakers waren Koen Wijten en Joerie van Rijswijk. Dit bleken echter de laatste wapenfeiten van de wedstrijd, want in de resterende paar minuten konden er geen grote kansen meer genoteerd worden. Hierdoor ging de wedstrijd voor Hilvaria met 5-6 verloren. 

Komende zondag gaat Hilvaria op bezoek bij RWB opnieuw proberen de eerste 3 punten van het seizoen binnen te slepen.  De ploeg kan hierbij alle steun gebruiken en roept alle hilvarianen op om ze te komen aanmoedigen.

Hilvaria MO13-1 pakt punt bij SVSSS MO13-1
Wedstrijdverslag Hilvaria MO-11-1 - TSV Longa Noad...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites