HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Dirk-Jan Kroot geslaagd voor trainerscursus

Dirk-Jan-Kroot-geslaag_20170623-143648_1

We zijn verheugd u te kunnen mededelen dat Dirk-Jan Kroot de opleiding UEFA B / Trainer-coach II met succes heeft afgerond. Tijdens het seizoen 2016-2017 heeft Dirk-Jan deze pittige opleiding gevolgd. In het kader van deze opleiding is hij assistent-trainer geweest bij Hilvaria 1 en heeft hij samen met Arno Timmermans Hilvaria 2 onder zijn hoede genomen.

"Het is een prettig gevoel dat ik deze cursus heb afgesloten en een mooi diploma heb behaald. Het was een druk en hectisch jaar voor mij, omdat ik naast mijn werk bij Hilvaria 1 ook trainer was van Hilvaria 2 en dus de cursus deed, maar bovenal ook erg leerzaam."

Hilvaria is blij dat Dirk-Jan, met deze extra bagage, vanaf het seizoen 2017-2018 gaat starten als jeugdcoördinator van de Onder 19 t/m Onder 14 junioren. De jeugdcommissie is al enkele jaren bezig om de functie van jeugdcoördinator te splitsen in meerdere functies. Vanaf het seizoen 2017-2018 zal deze functie gesplitst worden in jeugdcoördinator voor de Onder 19 t/m Onder 14 junioren en een jeugdcoördinator voor de Onder 13 t/m Onder 8 pupillen. Het grote voordeel van het opsplitsen van deze omvangrijke functie is, dat er meer tijd en specifieke vaardigheden besteedt kunnen worden aan individuele categorieën en teams wat zeker de kwaliteit ten goede zal komen.

Met de aanstelling van Dirk-Jan Kroot en de toezegging van Arno Timmermans (huidige

jeugdcoördinator) dat hij nog een jaar doorgaat, maar dan als jeugdcoördinator van de Onder 13 t/m Onder 8 pupillen, wordt dit nu gerealiseerd.

Bestuur Hilvaria

Voorbereiding selectie Hilvaria
Zaterdag 1 juli: RKDSV Combi - Willem II

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.hilvaria.nl/

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites