HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

It's a wrap!

It's a wrap!

​Het voetbalseizoen is nu dan toch echt ten einde! Met een mooie laatste voetbalweekend is het seizoen nu dan toch echt ten einde gekomen. Afgelopen zaterdag 4 juni speelde de ME1 haar bekerfinale. Helaas was de tegenstander een maatje te groot, maar het is al een fantastische prestatie dat de meiden deze finale mochten spelen. Het absolute toetje kwam van het tweede elftal dat met een 3-0 overwinning op broekhoven promotie wist af te dwingen naar de tweede klasse!

Met een mooie laatste voetbalweekend is het seizoen nu dan toch echt ten einde gekomen. Afgelopen zaterdag 4 juni speelde de ME1 haar bekerfinale. Helaas was de tegenstander een maatje te groot, maar het is al een fantastische prestatie dat de meiden deze finale mochten spelen.  Het absolute toetje kwam van het tweede elftal dat met een 3-0 overwinning op broekhoven promotie wist af te dwingen naar de tweede klasse!

Eerder heeft onze B1 heeft zich net niet weten te plaatsen voor de finale om promotie naar de hoofdklasse. In de 2e ronde verloor de B1 op het terrein van SC Gastel op Sportpark Blankershovehet met 2-1 van VCK uit Koudekerke. Hiermee krijgt het niet de beloning waar men op hoopte, maar toch kunnen spelers en staf trots zijn op zichzelf!

Eerder al werd Hilvaria 8 officieel kampioen geworden in hun klasse door met 3-1 te winnen van Reusel Sport (zij gaan hierdoor volgend seizoen in de 5e klasse uitkomen), heeft Hilvaria 1 zich keurig op de 5e plaats in de competitie gehandhaafd door in Oisterwijk met 7-1 te winnen (een goede prestatie voor een promovendus in de 3e klasse) en is de MB1 kampioen geworden in de 1e klasse.

Al met al weer een mooi seizoen voor Hilvaria.

Met sportieve groet,

Peter Wijten
Secretaris SV Hilvaria

Peter en Ria van Dal stoppen met barbeheer
Hilvaria E3 pakt voor de 3e keer de 1e prijs oftew...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites