HILVARIA HIGHLIGHTS

 

D4 toont zijn klasse!

D4 toont zijn klasse!

Spanning en sensatie: Onze D4 speelden afgelopen zaterdag een geweldige wedstrijd tegen Desk, het team dat de titel inmiddels op zak heeft. Desk dacht ook in Hilvarenbeek de volle buit binnen te halen. Ze rekenden echter niet op zo'n sterke tegenstander als onze D4.

Vanaf het begin zette Hilvaria D4 druk op de tegenstander, die daardoor niet in hun spel konden komen. Weliswaar kwam Desk tot twee keer toe op voorsprong, maar onze jongens toonden hun veerkracht en maakten hun achterstand telkens snel goed. Zo moest Desk voor de eerste keer in deze competitie twee doelpunten incasseren! Pim reageerde attent op een foutje van de tegenstander en schoot de 1-1 mooi binnen. De 2-2 was een geweldig doelpunt, na een mooie combinatie en stijlvolle individuele actie van Siebe. Een schot vanaf de 16, in de kruising.Werkelijk een 'wereld-goal'.

Hilvaria domineerde het laatste deel van de 1e helft. Helaas kon dit (net) niet worden omgezet in een doelpunt.
Na rust werd gevreesd dat Desk (met de wind in de rug) de wedstrijd naar zich toe zou trekken. Echter het tegenovergestelde gebeurde: Dankzij een uitstekende strategie, uitgedacht door onze (super-) trainers, hield Hilvaria D4 makkelijk stand, en gaven achterin niets weg. Sterker nog, Hilvaria had ook in de 2e helft het beste van het spel, en wisten met heel veel inzet en soms goed combinatie-voetbal, nog enkele kansjes af te dwingen. Wat zou het mooi geweest zijn als Aitor het laatste doelrijke schot had kunnen binnenschieten ...

De 2-2 voelde toch als een overwinning. Onze D4 mag ook de morele winnaar worden genoemd. Wat een geweldige wedstrijd speelden onze jongens vandaag. Niets dan lof. Iedereen kan trots zijn op dit team.... Proficiat. 

Volgende week spelen we onze laatste competitiewedstrijd tegen wederom een sterke tegenstander; Nevelo.

Gijs Peeters

Foto: Siebe Mutsaers


Hilvaria ME1 pakt de draad weer op en wint met 7-1...
Hilvaria C3 traint met Joonas Kolkka

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites