HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Cursus pupillentrainer vol ambitie gevolgd

pupillentrainers

Met Arno Leermakers van de NKS hadden we een ervaren vakman weten te strikken voor het geven van een trainerscursus. Deze was specifiek gericht op het trainen en begeleiden van de jongste jeugd bij Hilvaria. De 4 avonden werden op een deskundige, levendige en bevlogen wijze door Arno gepresenteerd en begeleid. Her en der ondersteund met smeuïge verhalen vanuit zijn eigen ervaringen.

Vanuit Hilvaria deden 12 cursisten mee waarvan er uiteindelijk 9 het vereiste aantal avonden aanwezig was om in aanmerking te komen voor een trainers certificaat. Daarnaast waren er 3 deelnemers vanuit RKDSV uit Diessen. Samen een mooie groep om mee te werken.

Tijdens en na afloop van de trainingen op het veld zijn er vele leermomenten geweest. Het volgen van de cursus betekent niet automatisch dat je team altijd wint, maar wel dat er winst geboekt wordt en de spelers en het team beter zullen gaan voetballen. Daardoor gaan ze nog meer plezier beleven aan de voetbalsport en daar gaat het uiteindelijk toch allemaal om.

De laatste avond werd afgesloten met het uitreiken van de certificaten en het gezellig nuttigen van een drankje. Cursisten hartelijk dank voor jullie tijdinvestering en deelname aan de cursus. Veel succes met het in praktijk brengen van al het geleerde.

Hilvaria JO11-2 bereikt de bekerfinale!
Geslaagde vriendinnenavond Hilvaria

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites