HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Contributie huidig seizoen

Sportpark-met-logo

Nu de competities dit seizoen niet meer hervat zullen worden komen ook de vragen over de contributie. Lees verder voor het bericht vanuit het bestuur.

Beste leden,

Het is bijzonder spijtig dat het seizoen 2019- 2020 op deze manier moet eindigen, echter heel begrijpelijk. We staan als bestuur van Hilvaria ook achter het besluit van de KNVB.

We hebben vragen ontvangen over een eventuele teruggave van de contributie nu er dit seizoen niet meer wordt gevoetbald. Dat zijn logische vragen in deze bizarre tijd. In deze mail gaan we uitgebreid in op deze legitieme vraag.

Juridisch hoeft een vereniging geen contributie terug te geven; dit is ook de landelijke richtlijn. Je leest hierover meer uitleg via deze link:
https://sportzaken.pro/verenigingsbestuur/contributiezaken/inning-van-contributie-in-coronatijd/

Maar belangrijker is dat het voor de vereniging niet verstandig is om contributie (zijnde 3 maanden) terug te gaan geven. De inkomsten zijn opgedroogd waarbij onze vaste lasten gewoon doorlopen. Wanneer we de contributie terug gaan geven, komen we mogelijk in financiële problemen. Dat wil natuurlijk niemand.

De vrijwilligersvergoedingen zijn stopgezet. Investeringen zijn stilgezet. Waar bezuinigingen mogelijk waren, zijn deze doorgevoerd. We proberen gebruik te maken van de regelingen die vanuit overheidswege zijn aangeboden. Jullie kunnen er dus vanuit gaan dat wij alle uitgaven en kosten op het moment tot een minimum beperken.

We vertrouwen erop dat jullie begrip hebben voor de situatie en hopen op jullie medewerking. We zijn nu nog een solide vereniging echter we moeten nu er alles aan doen deze zeer vervelende tijd zonder veel kleerscheuren door te komen.

Mocht je vragen hebben, mail ons dan gerust op info@hilvaria.nl.

Nogmaals we vertrouwen op jullie begrip.

Bestuur Hilvaria

...

Coronacrisis maakt begripvol: contributie voor sportclub doorbetalen is voor velen geen probleem - Omroep Brabant

Een groot deel van de sportverenigingen in onze provincie gaat gewoon door met het innen van contributie, ook al kan er niet gesport worden door de coronamaatregelen. Het begrip onder de sporters is groot, zo blijkt uit een steekproef van Omroep Brabant. "Een compliment aan onze leden."
Afwikkeling blinde pool Hilvaria JO19-1
Voetbalseizoen amateurs ten einde!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.hilvaria.nl/

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites