HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Complete off-day Hilvaria JO19-1

Teamfoto-JO19-1-2017-2018

Afgelopen zaterdag mocht Hilvaria aantreden tegen de nummer 9 in stand ODC. Vanaf minuut 1 was Hilvaria niet bij de les.

​Oorzaak: onderschatting, gebrek aan motivatie omdat er niets meer te winnen of te verliezen is of toch de naweeën van het feesten op Koningsdag? Na 2 minuten mocht ODC de 0 - 1 aantekenen en na een kwartier stond de 0 - 2 al op het scorebord. Hilvaria kreeg nog wel een paar kansen, maar was gewoon niet scherp genoeg. Na de rust was het op het hele uur Mitchel (keeper JO15-1 omdat Pepijn nog geblesseerd is) die in eerste instantie nog redding bracht, maar de rebound wordt door ODC binnen gewerkt: 0 – 3. Hierna kon ODC nog meer op de counter spelen en is het Mitchel die Hilvaria voor een grotere achterstand behoedt. Tegen het eind van de wedstrijd schiet Fedde een vrije trap nog op de lat en wordt een prima schot van Jannes door de keeper van ODC gepareerd. Al met al geen beste wedstrijd van Hilvaria vandaag. 

Volgende week op bezoek bij koploper Heeze zal er uit een ander vaatje getapt moeten worden om een resultaat neer te zetten.

Hilvaria VR1 wint uit bij RWB
Hilvaria 8 overwint simpel en haalt grootste overw...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites