Competitie indeling 2015-2016

Competitie indeling 2015-2016

De KNVB heeft de indeling voor het seizoen 2015-2016 rond. Iedereen kan nu zien tegen wie ze het komend seizoen op mogen nemen.

Het vaandelteam komt voor het eerst sinds hele lange tijd uit in de derde klasse en dat betekend dat de tegenstanders nieuw zijn, maar gelukkig zijn ze door de gunstige indeling lang niet allemaal onbekend. Ondanks dat het tweede elftal in dezelfde klasse blijft spelen, zijn ze wel ingedeeld in een andere poule. Ook voor het tweede dus nieuwe tegenstanders en dus is het ook daar lastig te voorspellen wat de kansen zijn

Indeling comp. Hilvaria 2

Ook voor het hoogste jeugdelftal van Hilvaria nieuwe tegenstanders dit jaar. De A1 komt namelijk voor het eerst in de geschiedenis van Hilvaria uit in de Hoofdklasse. Toch zijn de tegenstanders niet allemaal onbekend, SV Reeshof en Oirschot vooruit zijn hier de voorbeelden van.

Indeling comp. Hilvaria A1

Ook benieuwd naar jou indeling voor komend seizoen? De complete indeling staat inmiddels in de Hilvaria app. Open hem  en zoek naar je team. De bekerindeling van de overige teams wordt door de KNVB op 24 juli bekend gemaakt via voetbal.nl. Het programma zal 14 augustus naar buiten worden gebracht, ook op voetbal.nl. Tevens zal de indeling en het programma resp. 26 juli en 16 augustus aan alle leiders/leidsters worden gemaild door Hilvaria.

Teamindeling 2015-2016
Bekerindeling Hilvaria 1

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.hilvaria.nl/

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites