HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Coen Bles

Coen Bles

Dinsdagnacht 11 november is Coen Bles overleden.

Vandaag heeft ons het trieste bericht bereikt dat Coen Bles na een kort ziekbed is overleden. Coen is trainer/coach van Hilvaria 2 en een Hilvaria-lid in hart en nieren. Alle trainingen en wedstrijden van alle Hilvaria teams zijn tot en met zondag 16 november afgelast.

Patrick Coomans
Voorzitter

Foto Coen Bles:

Beste leden,

Onbegrip en ongeloof overheerst binnen Hilvaria. Te jong, te snel en waarom. Verliezen hoort ook bij sport maar op deze wijze iemand verliezen voelt als oneerlijk.

Coen was vaak te vinden op de velden en in het clubhuis en dat al op jonge leeftijd. Coen komt uit een echt Hilvariagezin en bracht dit ook over aan zijn kinderen. Coen was momenteel trainer / coach van Hilvaria 2. Zijn trainerscarriere brachten hem ook bij Audacia, Taxandria en Willem II om uiteindelijk weer terug te keren op het voor hem vertrouwde nest.

Wijnand, Riky, Cindy, Jari, Dennis, Romy, Dirk-Jan, Sandra, Lotte, Evi en iedereen die Coen gekend heeft heel veel sterkte met verlies van jullie Coen.

Webteam Hilvaria


Condoleanceregister Coen Bless

We begrijpen dat mensen graag hun verdriet en medeleven willen delen. Hiervoor hebben we een online condeleanceregister geopend. (oud) Hilvarialeden en iedereen die de familie Bles een warm hart wil toedragen zijn welkom om haar of zijn gevoelens te delen.

https://www.memori.nl/gedenkplaats/coen-bles/condoleances 

De leden van Hilvaria zijn uitgenodigd om de afscheidsdienst op zaterdag 15 november 2014 om 10.30 uur in Sport- en Partycentrum Hercules te Diessen bij te wonen.

Jos Heeren
Niek van den Broek

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites