HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Budel JO15-1 verdiende winnaar in Hilvarenbeek

2014_voetbal_5_83B82C3915A00FCCC1257D07005E2756_3

De koploper van de competitie kwam op bezoek en maakte vanaf de eerste minuut al duidelijk waarom deze ploeg ongeslagen bovenaan staat. Binnen een minuut kwamen ze vrij voor de keeper deze liet maar weer eens zien waarom hij over enkele jaren in Hilvaria 1 zal keepen.

Al na 5 minuten had Duncer een kaart verdient na een zware aanslag op de enkels van zijn tegenstander. Gelukkig voor ons hield de scheidsrechter het onterecht alleen bij een vrije trap. Na 20 minuten schreeuwden de coaches van Budel wederom moord en brand na een vermeende charge in het strafschop gebied waarbij deze duidelijk de bal speelde. Het lijkt wel een trend bij de hedendaagse coaches om zo hard mogelijk te schreeuwen bij elk vermeend onrecht. Met aardig wat kunst en vliegwerk haalde we met 0-0 de rust waarbij wij zelfs de beste kans kregen. Na verkeerd uitverdedigen van de keeper schoof hij de bal pardoes in de voeten van Lucas die jammer genoeg zelf schrok van deze mogelijkheid. Zou ook totaal tegen de verhouding in zijn geweest maar tja dat gebeurt wel meer.

In de rust de tactiek ietwat aangepast. Lucas moest uit de spits iets meer naar links spelen om zodoende de foutloos spelende 1m95 lange centrale verdediger uit het centrum te lokken. Zodoende zou op rechts ruimte komen voor Stijn in een 1 op 1 situatie. Helaas speelde Stijn (wederom) een geheel onzichtbare wedstrijd en kwam hier niets van terecht. Na weer een paar geweldige reddingen kon ook Mitchell niet voorkomen dat de terechte 0-1 na een geweldige aanval diagonaal in het netje verdween. Hilvaria werkte hard, maar was vooral voorin machteloos.

Volgende week uit tegen Bladella zal het anders moeten om de aansluiting om de vierde plek te handhaven.

Hilvaria VR1 verslaat 't Zand met ruime cijfers
Hilvaria 8 behoudt koppositie na overwinning op We...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites