HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Bladella JO19 – Hilvaria JO19

Bladella JO19 – Hilvaria JO19

​De vakantie is weer voorbij en met maar een paar trainingen achter de rug voor de meeste en voor de enkeling geen enkele training moest Hilvaria JO19 de eerste bekerwedstrijd gaan spelen tegen Bladella. De andere tegenstanders in de bekerpoule zijn GSBW en VOAB uit Goirle.

​Hilvaria had een matig begin van de 1e wedstrijd. Het was wennen aan elkaar en aan de bal. Na 10 minuten had Bladella al 2 keer gescoord en dreigde een afgang. Toch liet men de kopjes niet hangen. Iedereen voelde aan dat er iets moest gebeuren om de 3 punten mee naar Hilvarenbeek te nemen. Langzaam maar zeker kreeg Hilvaria meer grip op de wedstrijd. De 10 minuutjes erna gingen op een iets beter niveau. Er werden nog geen kansen gecreëerd maar ook niet weggegeven. Gezien de tropische temperaturen was er na iets meer dan 20 minuten een drinkpauze. Dat gaf de trainer de kans om orde op zaken te stellen. Deze donderspeech van de trainer was naar zijn zeggen de ommekeer in de wedstrijd. Taken werden beter uitgevoerd en er kwam meer passie en beleving in het spel. Dit resulteerde net voor de rust in de verdiende aansluitingstreffer van Dorus van Trier.

Met de in de rust opgedane nieuwe energie en vol met tactische en technische tips (dit keer geen donderspeech) werd aan de tweede helft begonnen. Het veldspel ging al beter en het was wachten op uitgespeelde kansen. De 100% kansen kwamen niet. Dat Hilvaria echter flink op de goal van Bladella aan het kloppen was zag men echter wel in het spel terug. Dit resulteerde in twee penalty's welke door Dorus in het mandje gelegd werden.Hierdoor kwam de eindstand uit op 2-3 voor Hilvaria.

Hiermee heeft Hilvaria JO19 de eerste overwinning binnen en spelen ze volgende week hun eerste competitiewedstrijd tegen Baronie.

Foto's - Nick van Hees
Hilvaria MO13-1 wint 1e wedstrijd op heel veld
Hilvaria ondanks 2-0 nederlaag door in de beker

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites