HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Bewaar je oude sneakers en voetbalschoenen voor Gambia!

82932539_635221637230057_6521382074849427456_n

2,5 Maand geleden zijn we gestart met het inzamelen van oude, gebruikte en/of kapotte sneakers, gym- en voetbalschoenen voor de kinderen in Gambia. Deze actie zou duren tot en met 25 april. Helaas hebben we te maken met een virus dat onze eigen veiligheid in gevaar brengt en daarom is door de KNVB besloten het seizoen per direct stop te zetten en er dus niet meer gevoetbald wordt. Een wijs besluit waar wij helemaal achter staan!

Helaas kan er momenteel dus ook niets in de inzamelingscontainer gegooid worden omdat het sportpark en de kantine hermetisch zijn afgesloten. Ik kan wel melden dat we de container al een paar keer leeg hebben gemaakt en al dankbaar zijn voor de paren die gedoneerd zijn. Ze liggen inmiddels klaar in dozen om mee naar de loods te gaan in Eindhoven waar ze verdeeld gaan worden in andere dozen om ze vervolgens te laten verschepen. Omdat er zo snel een einde is gekomen aan dit seizoen willen we de container graag laten staan tot ergens begin september. Mijn vriendelijke vraag is om oude, te kleine en/of kapotte sneakers, gym- en voetbalschoenen toch te bewaren om ze later in de inzamelingscontainer te gooien zodat we nog meer kinderen blij kunnen maken en velen projecten kunnen helpen in Gambia.

Wil je er echt vanaf op korte termijn dan mag je altijd even mailen naar info@nickvanhees.nl zodat het opgehaald kan worden. Voorzie schoenen of zakken waar alles in zit nog steeds van naam, want we gaan nog steeds die bon verloten van 25,00 euro die je kunt besteden bij Van Gool Sport in Hilvarenbeek.

Alvast mijn dank voor alle gedoneerde schoenen.

Voor nu; blijf thuis, blijf gezond, sportief en let een beetje op elkaar !

Met vriendelijke groet,

Nick van Hees (Fotograaf Hilvaria) & team Gambia

Aanstelling nieuwe bestuursleden
Stayathomechallenge JO10-1

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.hilvaria.nl/

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites