HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Belangrijke punten voor Hilvaria na matige pot voetbal

Hilvaria-1-A

Afgelopen donderdag kwam Rood Wit Veldhoven op bezoek in Hilvarenbeek. Het duel was naar voren gehaald wegens koningsdag. Bij winst zou Hilvaria het gaat met Rood Wit Velhoven en daarmee de nacompetitieplek vergroten naar 7 punten. In een matige pot lukte dit uiteindelijk met een 3-1 overwinning.

In een eerste helft met weinig kansen opende Hilvaria alsnog de score via Sem Hendriks. Zijn voorzet leek een makkelijke prooi voor de doelman, maar omdat deze net een paar passen naar voren deed om de voorzet er uit te halen verdween de bal ineens in de korte hoek van het doel. Hilvaria had de controle en het betere van het spel, maar moest toch toestaan dat Rood Wit Veldhoven een uitgelezen mogelijkheid kreeg om de gelijkmaker aan te tekenen. Frank Kolen kon op de achterlijn nog net op tijd redding brengen. Ruststand 1-0.

Na rust verdubbelde Joerie van Rijswijk namens Hilvaria de score op aangeven van Coen van Oirschot. Het werd hierna nog even spannend door een fout van de Hilvaria doelman. Rood Wit drong aan, maar de beste kansen waren voor Hilvaria. Het was uiteindelijk Daan van de Wiel die uit een hoekschop de 3-1 eindstand wist binnen te koppen.

Een belangrijke overwinning voor Hilvaria dat met nog 4 wedstrijden te gaan op plek 7 staat. Men kan in theorie nog stijgen naar de 2e plaats, maar ook nog zakken naar plaats 12 welke recht geeft op nacompetitie. Nog genoeg om voor te spelen dus voor de groenwitten! 

Erik Catsburg en Ad van de Wiel tekenen contract
Verlies en Winst voor Hilvaria in paasweekend

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites