HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Beerse Boys VR2 – Hilvaria VR1

Beerse Boys VR2 – Hilvaria VR1

Na een dikke overwinning vorige week in de bekercompetitie met 12-0 op het derde van de Beerse Boys, begon deze week de eerste competitie wedstrijd tegen het tweede dameselftal van de Beerse Boys.

Iedereen hoopte op een wat spannendere wedstrijd. Na een gelijkwaardig begin ontstond al snel een licht overwicht voor Hilvaria. Dat resulteerde in een aantal kansen, die echter niet goed genoeg werden benut. Vijf minuten later kwam Hilvaria dan toch op voorsprong doordat de verdedigster van de Beerse Boys tijdens een duel een schietkans overliet aan de spits van Hilvaria. In de 30e minuut kwam er uit een mooi afstandsschot van de Beerse Boys hoog in de goal de gelijkmaker. Hierdoor gingen we met 1-1 de rust in.

In de tweede helft ontstond na wat coachwerk meer rust in het spel van Hilvaria, en werd er beter overgespeeld. Het spel concentreerde zich dan ook op de helft van de Beerse Boys en al snel viel de 2-1. Helaas hadden de dames van de Beerse Boys ook hier weer een antwoord op, wederom in de vorm van een afstandsschot in de kruising. 2-2. Over all had Hilvaria echter het betere spel en wilde de wedstrijd niet uit handen geven. Na een schitterende assist van invalster Pleun uit de MB1 maakte de spits hem voortreffelijk af en werd het 2-3. De laatste goal van de wedstrijd viel uit een hoekschop die wel leek ingestudeerd. Een korte hoekschop waarbij de verdediger de bal ging halen en doorspeelde naar de nummer 8 van Hilvaria die hem ongenadig hard de goal in knalde!

Een verdiende overwinning voor de dames van Hilvaria in Middelbeers!

Loten verkopers gezocht!
Hilvaria JO 15-1 vergeet te winnen

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites