HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

(Alternatief) Trainingsschema

1ballen_7

In navolging op de aanpassing in het trainingschema van vorige week staat nu ook het alternatief trainingsschema dat van toepassing is bij afgelastingen online.

Beste leiders, 

Momenteel mag het veld E (Achil) op dinsdag en woensdag na 19.00 uur helaas niet meer gebruikt worden om op te trainen. Vooral op dinsdag is dat een probleem en daarom zijn er wijzigingen doorgevoerd op het trainingsschema. Zoals jullie weten is veld B geen trainingsveld. Echter heeft het bestuur bij hoge uitzondering besloten de selectie voorlopig (deels) op veld B te laten trainen op dinsdag. Dit omdat er anders simpelweg niet genoeg plek is. Verder blijft veld B natuurlijk een wedstrijdveld en mag er absoluut niet op worden getraind.

Het aangepaste trainingsschema vinden jullie onderaan dit bericht. Graag vragen we alle leiders met klem zich te houden aan dit schema. Het schema zal van kracht blijven zolang veld E niet gebruikt mag worden om op te trainen. Mocht dit veranderen zullen we jullie hier natuurlijk direct over informeren.

Afgelastingen worden gecommuniceerd via de website: https://www.hilvaria.nl/afgelasting. Hier kun je ook de procedure omtrent de afgelasting terugvinden. Het alternatieve trainingsschema is daar te downloaden, maar is ook onderaan dit bericht toegevoegd.

Dank voor jullie medewerking.

Tim van Rijswijk
Namens het bestuur 


Traningsschema:

 Alternatief trainingsschema:

Hilvaria JO19-1: Prima collectief
Hilvaria 1 ook in tweede wedstrijd hard onderuit

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites