HILVARIA HIGHLIGHTS

 

AED en BHV training

AED-BHV

Graag willen we alle vrijwilligers uitnodigen voor de cursus AED en BHV training bij Hilvaria. Er zijn al verschillende mensen die deze cursus vorig jaar hebben gevolgd en voor hen zal dit een herhaling zijn. Deze trainingen gaan plaatsvinden op maandag 25 maart en dinsdag 26 maart.

Beste vrijwilliger,

Als club dragen we een verantwoordelijkheid waarbij we een zo groot mogelijke veiligheid willen creëren voor iedereen die zich op het Hilvaria terrein bevindt.

Wij zijn daarom blij dat er een AED apparaat hangt op het terrein van Hilvaria. Een AED is een apparaat dat het hart bij ritmestoornissen een elektrische schok toedient, waardoor het hart zijn eigen ritme weer op kan pakken. Deze wordt beschikbaar gesteld door Stichting Heartsafe Hilvarenbeek.

Het apparaat biedt de kans om slachtoffers bij een hartstilstand zo goed mogelijk te kunnen reanimeren, wat de overlevingskansen vergroot. Om dit apparaat te kunnen bedienen moet je een training hebben gevolgd in reanimatie en het gebruik van het AED-apparaat. Hilvaria gaat net als vorig jaar een aantal avonden organiseren waarbij jullie het diploma reanimatie/AED en/of BHV kunnen behalen ((BHV is bedrijfshulpverlening, dit is een training die verder gaat dan alleen reanimatie/AED)). Er zijn al verschillende mensen die deze cursus vorig jaar hebben gevolgd en voor hen zal dit een herhaling zijn.

De trainingen zijn gepland op maandag 25 maart en dinsdag 26 maart. 

Stuur een mail naar maaikewalschots@gmail.com  en meld je nog snel aan! Uiterlijk 15 maart.

Jullie hebben allemaal directe betrokkenheid bij spelers, toeschouwers, collega's etc en dragen hier een bepaalde verantwoordelijkheid. Het is daarom dat Hilvaria jullie de kans biedt om deel te nemen aan deze training. We hopen dat iedereen zich aanmeldt zodat we de optimale veiligheid kunnen waarmaken voor Hilvaria!

Het wordt een leerzame, nuttige avond met Bikse gezelligheid!

HILVARIA JO19-1 TEGEN BLADELLA JO19-1 LIJKT VERDAC...
Speeldagenkalender 2019/2020

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites