HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Abrahams Bouwmaterialen verlengt sponsorcontract met 4 jaar

Abraham_20171114-222124_1

Abrahams Bouwmaterialen en SV Hilvaria zijn het weer eens geworden over een verlenging van het sponsorcontract voor zowel het eerste team, een jeugdteam en overige reclame uitingen. Zoals alle voorgaande keren was het ook deze keer weer binnen de kortste keren rond en gaan beide partijen weer voor 4 jaar met elkaar verder. Abrahams is al sinds het seizoen 2008-2009 als sponsor verbonden aan Hilvaria.

Zoals Peter Abrahams aangeeft vindt hij het mooi om een bijdrage te kunnen leveren aan een lokale club waar iedere week 800 sportieve Bekenaren minimaal 2x per week hun (ont)spanning hebben. Zeker nu het vaandelteam goed presteert zie je de belangstelling langs de lijn en in het dorp toenemen. Ook bij ons op de zaak is het iedere maandag weer het gesprek van de dag met collega's en klanten uit Hilvarenbeek en omliggende dorpen/steden. Op zaterdag is Peter ook vaak langs de lijn te vinden bij de JO17, maar ook de andere teams staan in zijn voetbalapp om alles goed bij te houden. Peter en Christel zijn fanatieke supporters die het mooi vinden om deel uit te mogen maken van deze club en proberen iedere wedstrijd aanwezig te zijn om de jongens weer aan te moedigen.

Wat doet Abrahams Bouwmaterialen nu eigenlijk ?

Abrahams Bouwmaterialen is een bouwmaterialenzaak die gespecialiseerd is in:

  • Isolatie A- en B-keus
  • Dakplaten voor hellende- en platte daken
  • Plaatmaterialen zoals Underlayment, OSB, Multiplex, MDF etc.
  • Gevelbekleding zoals Trespa, Plastica, Cape Cod, Keralit etc.
  • Vuren N-E zoals Balken, Stroken, Planken etc.
  • Vensterbanken
  • Dakbedekkingsmaterialen
  • Plinten en koplatten
  • Wapeningsmatten
  • Bevestigingsmaterialen zoals Bouten, Moeren, Schroeven, Hoeken, Balkdragers etc.

Abrahams levert zowel aan de professionele eindgebruiker als aan de particuliere klusser. Abrahams Bouwmaterialen levert voornamelijk aan de aannemers en ZZP-ers uit de regio, maar isolatie en dakplaten worden in geheel Nederland en België geleverd. Een groot gedeelte van alle leveringen vindt rechtstreeks vanuit een fabrikant plaats Ook voor het opmaat zagen van platen bent u aan het juiste adres.

Mocht u eens meer willen zien bent u van harte welkom voor een bezoek onder het genot van een kopje koffie of thee. Abrahams Bouwmaterialen is iedere werkdag geopend van 7:00 tot 18:00 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. U kunt ook eens een kijkje nemen op de website: https://abrahamsbouwmaterialen.nl/

JO19-1: 7 minuten in de 2e helft bepalen de wedstr...
Hilvaria 8 en OVC delen punten in topper.

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites