HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Aanstelling nieuwe bestuursleden

Behoorlijk-bestuur

Per 1 mei hebben we het bestuur mogen versterken met een tweetal nieuwe leden. Anja Coppens gaat de taak als penningmeester op zich nemen en Leo van de Wal is de nieuwe jeugdvoorzitter geworden. Tevens zal Erik Catsburg toetreden tot de jeugdcommissie. Helaas zijn Dick Nijenhuis en Jurgen van Dongen afgetreden, we bedanken hen echter voor hun tomeloze inzet en hopen ze beide nog vaak tegen te komen op de club!

Anja en Leo zijn toegetreden tot het bestuur echter aangesteld als waarnemend. De verantwoordelijkheid ligt in deze nog bij de door de ledenvergadering gekozen bestuursleden. De ledenvergadering dient zich nog uit te spreken over de definitieve aanstelling. Daarnaast kunnen er natuurlijk nog andere kandidaten zich melden.

Door de huidige omstandigheden is het, voor zover we nu kunnen beoordelen, niet mogelijk op korte termijn een ledenvergadering te houden. Het bestuur heeft ervoor gekozen geen digitale ledenvergadering te houden en spreekt de hoop uit om in september van dit jaar een ledenvergadering te kunnen beleggen. De beide nieuwe bestuursleden zullen dan door het bestuur worden aangedragen en zullen dan pas formeel kunnen toetreden aan het bestuur.

Wij zijn als bestuur zeer verheugd dat Anja en Leo deze taken op zich hebben genomen en wensen hen veel succes.

Het Bestuur

Voorlopige teamindeling senioren (heren)
Bewaar je oude sneakers en voetbalschoenen voor Ga...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.hilvaria.nl/

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites