HILVARIA HIGHLIGHTS

 

5-klapper compleet voor JO15-1

Hilvaria-JO15-1

​ Ook de 5e wedstrijd in 15 dagen werd door de JO15-1 in winst omgezet.

Zonder Duncer die met de JO17-1 op pad was leverden we natuurlijk wat kwaliteit in.

Met Lucas op deze positie en Kai een positie doorgeschoven gingen we er vol voor. Lucas begon wat onwennig op zijn nieuwe positie maar naar gelang de wedstrijd vulde hij dat steeds beter in.

Tegen het uit de 3e divisie gedegradeerde RKVVO werd een 4-0 overwinning geboekt.

Zelden zou een wedstrijd een heel ander verloop hadden kunnen hebben als deze wedstrijd.

Jim ontsnapte al heel vroeg aan een misschien wel rode kaart en de beste kansen waren zeker voor de tegenstander uit Oers de eerste 20 minuten.

Hilvaria begon heel gezapig aan de wedstrijd. Het weer? Of toch van "we gaan dit wel eventjes winnen". We verloren de slag op het middenveld en konden voorin geen vuist maken.

Totaal tegen de verhouding in was het Stijn Maas die na een schitterende steekpass alleen voor de goal werd gezet en beheerst afrondde. Ook na deze achterstand kreeg RKVVO nog steeds de beste kansen en was het de lat en onze keeper die de gelijkmaker in de weg stond.

Nog meer tegen de verhouding in was het uit een dood spelmoment dat Raf vd Boogaard zijn eerste doelpunt van het seizoen kon aantekenen.

In de rust wel ff duidelijk gemaakt dat dit een wonderbaarlijke tussenstand was waar we helemaal geen recht op hadden maar wel moesten koesteren.

Na de rust kwam er natuurlijk een fel RKVVO uit de startblokken die in de gaten hadden dat hier op de Roodloop iets te halen viel deze mooie zaterdag middag.

Gelukkig was Hilvaria deze 2e helft wel bij de les en werd eigenlijk geen kans meer weggegeven.

Hoogtepunt van deze wedstrijd was de pirouette passeerbeweging van Stijn waaruit hij zeer fraai de 0-3 maakte. Op aangeven van Facinet van Gils kon Stijn zijn hattrick compleet maken en werd toch nog vrij gemakkelijk de 0-4 eindstand op het bord gezet.

Chapeau heren een zeer mooie prestatie.

Wedstrijdverslag Hilvaria - Reusel Sport
Hilvaria JO19-1 verdiende een punt

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites