HILVARIA HIGHLIGHTS

 

4e overwining op rij voor JO15-1

Wedstrijdverslag.2

Bij het stabiel op de 3e plaats gerangschikte Wodan boekte boekte de J015-1 een mooie 0-1 overwinning. Dat betekende de vierde driepunter in slechts 2 weken.

De tegenstander uit Woensel was in de thuiswedstrijd duidelijk nog een maatje te groot voor de groen-witten. Deze keer was het een totaal gelijk aan elkaar gewaagde wedstrijd.

In de 1e helft een miniem voordeel voor Wodan en in de 2e helft een beter spelend Hilvaria.

Beide ploegen hadden de intentie om van achter op te bouwen met hoogstaande backs. Eerlijk is eerlijk was Wodan de eerste helft daar beter in dan ons. Maar het betere spel van Wodan duurde maar 20 minuten (één hard schot op de lat) toen werd Hilvaria gelijkwaardig.

Deze keer lieten we ons niet intimideren door het fysieke overwicht van hun grote spitsen. Op het schot op de lat na werden de voorwaartsen van Wodan volledig uit de wedstrijd gespeeld door de voortreffelijke verdediging.

Hoe langer de wedstrijd duurde kwamen we beter in ons spel. Rust 0 – 0.

Na de niet aanwezige thee namen we het heft in handen. Dit tot grote frustratie van de zeer onsportieve coach van de tegenpartij. Deze kan zich beter met het spel van zijn eigen team bezig houden dan openlijk kritiek leveren op onze speelwijze.

Onze uitblinkende middenlinie al weken bestaande uit Daan Oomens, Lucas Borgaerts en Duncer Rasenberg (met punt naar voren) waren deze woensdagavond ongenaakbaar. Het was dan ook niet meer dan terecht dat Duncer al snel in de 2e helft de 0-1 maakte.

 Verder kwamen we deze wedstrijd niet meer in problemen omdat we kei en kei hard bleven "strijden" voor elke cm2.

De beste kansen waren zelfs nog voor Hilvaria maar dat zou iets te geflatteerd zijn geweest.

Mooi was nog wel dat de scheidsrechter het openlijk gezeur van de coach van Wodan helemaal beu was en de meeste beslissingen in het laatste kwartier in ons voordeel vielen.

Een zeer mooie en goed voetballende overwinning op een ook goed spelend Wodan.

Wederom een trotse coach.

Hilvaria weet ondanks kansenregen niet te winnen v...
Hilvaria J015-1 wint ook 3e wedstrijd in 8 dagen

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites