HILVARIA HIGHLIGHTS

 

4 tegen 4 herfsttoernooi groot succes!

IMG_2397

Waar anderen een vakantie boeken of lekker naar de dierentuin gaan zijn er onder de allerjongsten ook pupillen (tot 9 jaar) die het allerliefste gewoon bij Hilvaria achter een bal aanrennen in de herfstvakantie!

De opkomst was voldoende om gelijktijdig 2 wedstrijdjes te spelen van 16 minuten. Er was gekozen voor een structuur waar je steeds na elke speelronde een nieuwe teamindeling kreeg. De punten werden bijgehouden per speler via de uitstekende wedstrijdbegeleiding in de persoon van Mark Vos en Wil van Gorp. Daarnaast was Sander van Dal druk bezig de wissels te begeleiden en tevens doelman tijdens de afsluitende penaltyserie. Tot slot hield Daan Beekers namens de organisatie een oogje in het zeil en hij zorgde er tevens voor dat de spelers op tijd wisten op welk veld ze verwacht werden voor de volgende krachtmeting.

Omdat alles willekeurig ingedeeld was zag je een prima variatie aan tegenstanders en niveau. Na in het totaal 8 spannende wedstrijden waar deze kanjers alles gegeven hadden volgde er een heuse prijsuitreiking voor plek 1, 2 en 3 en daarnaast werd er zelfs een sportiviteitsprijs uitgereikt.

Wij willen tot slot alle supporters bedanken voor de steun aan de spelers. Hopelijk tot volgend jaar!

Hilvaria 1 staat zijn mannetje en wint met 3-0 van...
Hilvaria 8 verliest voor de derde keer deze compet...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.hilvaria.nl/

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites