HILVARIA HIGHLIGHTS

 

3 jubilarissen gehuldigd tijdens nieuwjaarsreceptie

3 jubilarissen gehuldigd tijdens nieuwjaarsreceptie

Op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie werden dit jaar drie jubilarissen gehuldigd. 2 leden vierde hun 25-jarige lidmaatschap en 1 lid is 40 jaar lid van Hilvaria.   

Paul Hoosemans mocht de oorkonde van 40 jaar lidmaatschap in ontvangst nemen en Harm aan het Rot en Sjors van Laarhoven zijn al weer 25 jaar aan onze mooie vereniging verbonden.

Paul Hoosemans was tot vorig jaar als gangmaker van het laagste seniorenelftal actief. Dit seizoen voetbalt Paul niet meer, maar is wel lid gebleven van de vereniging. Ook om hand- en spandiensten te verlenen binnen Hilvaria kan er een beroep op Paul gedaan worden. Bovendien is het gelukt om samen met zijn zoon een wedstrijd  in Hilvaria 9 te volbrengen. Toch een droom van veel vaders alleen is dit weinig leden gegeven. Kortom een gewaardeerd lid waar we hopelijk nog lang plezier van kunnen beleven.

Sjors van Laarhoven is al jarenlang een solide en betrouwbare sluitpost in Hilvaria 1. Sinds enkele jaren is hij ook als webmaster actief in het webteam van Hilvaria. Zoals elders vermeld op de site is hij pas vader geworden van een zoon zodat hij mogelijk in de toekomst ook als jeugdleider te vinden zal zijn bij Hilvaria.

Harm aan het Rot is vorig jaar gestopt bij Hilvaria 1. Nu kan hij met zijn loop- en uithoudingsvermogen en sterkte rechtervoet goed ondersteuning geven aan Hilvaria 6. Ook voor hem is 25 jaar lid een opstapje naar een langer verblijf binnen Hilvaria.

       
Competitie-indeling Jeugd Voorjaar 2017
Trainingsschema voorjaar 2019

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.hilvaria.nl/

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites