HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Wedstrijdverslag DESK A2 – Hilvaria A3

Wedstrijdverslag DESK A2 – Hilvaria A3

Hilvaria wint vechtwedstrijd op karakter na rode kaart.

Na de eerste 3 winstpartijen mocht Hilvaria deze keer aantreden tegen DESK. Het begin van de wedstrijd was goed: vlak na de aftrap besloot Bas te lossen, waarna de rebound over geschoten werd door Jeroen. Genoeg kansen vervolgens voor Hilvaria, maar de goal viel toch echt aan de andere kant. Een corner viel goed voor een speler van DESK en zo stond het 1-0. Stijn Liebregts (alias mandje van tichelaar) besloot vervolgens dat het genoeg was en schoot de 1-1 binnen.

Vlak hierna viel een doelpoging van DESK weer binnen en kon Hilvaria weer opnieuw beginnen. Bas combineerde met Stijn en laatst genoemde schoot binnen voor 2-2. Net voor rust nog een kans, toen Stijn besloot af te leggen op Jeroen. De grensrechter stak echter zijn vlag in de lucht wegens vermeend buitenspel. Rusten met 2-2.

Hilvaria kwam goed uit de kleedkamer en startte de tweede helft met een enorme kans. Stijn legde wederom breed op Jeroen, die de bal met zijn linker voor het inschuiven had. Een enorme misser was echter het gevolg, waar iedereen dacht dat de 2-3 al binnen was. Vlak daarvoor was een voorzet door Stijn ook gearriveerd bij Jeroen, die gebruik maakte van handig overstappen van Bas. Ook daar geen succes.

Stijn bleef echter voorin oorlog voeren, wat uiteindelijk de logische 2-3 tot zijn gevolg had. Een soort van miscommunicatie tussen een verdediger van DESK en de keeper, waar Stijn uitstekend van profiteerde. Bijna vanaf de achterlijn schoot Stijn snoeihard door de benen van de keeper binnen. Ook de 2-4 kwam op naam van Stijn. Wederom een harde poeier die doel trof.

De wedstrijd werd echter ontsierd door wegzendingen. Een speler van DESK maakte een overtreding op Wouter, die hier niet van gediend was en een tik teruggaf. De scheidsrechter zag het allemaal en oordeelde als volgt: de speler van DESK kreeg geel, Wouter direct rood. Het restant van de wedstrijd werd uitgespeeld met 10 man. Het werd nog knokken en vechten, maar de punten werden over de streep getrokken, mede door het voortdurend wisselen van leider Richard want tijdwinst. Punten in de tas en met louter winstpartijen bovenaan de poule. 17 goals voor en 5 tegen en 12 punten.

Als afsluiting nog een speciaal stukje voor de "nieuwe" aanvoerder van Hilvaria A3. De eerste wedstrijden ging de aanvoerdersband rond om te bekijken wie het meest geschikt is om dit team op het veld te coachen. Vlak voor aanvang van de wedstrijd tegen DESK werd unaniem vastgesteld wie de nieuwe aanvoerder wordt van Hilvaria A3: Stijn van Eijk draagt de rest van het komende seizoen de aanvoerdersband. Spelregelkennis, coachende kwaliteiten, goed overzicht over het gehele veld: allemaal redenen om Stijn te benoemen tot aanvoerder van de A3. Gefeliciteerd met deze benoeming Stijn!

Hilvaria C1 speelt perfecte 2e helft tegen Zigo C1
Hilvaria houdt punt over aan matig duel

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites