HILVARIA HIGHLIGHTS

 

12 uit 5 voor JO15-1. ’T Moet niet gekker worden

2014_voetbal_5_83B82C3915A00FCCC1257D07005E2756_3

Nadat vorige week in een zeer matige wedstrijd de leeftijdsgenoten van GSBW op een 6-1 nederlaag werden getrakteerd stond nu een uitwedstrijd tegen Reusel-Sport op het programma. Thats different koek hadden we vooraf zo ingeschat.

Deze vrees bleek deze wedstrijd geheel onterecht. Reusel had totaal geen kijk op onze speelstijl, werd in de eerste helft totaal van de mat gespeeld met mooi combinatievoetbal en diepgaande spelers. Tot aan de rust werd er door de thuisspelende ploeg 0 maal op doel geschoten. Daar tegenover had Hilvaria zeker 10 mooie mogelijkheden om te scoren. Helaas had Stijn zijn vizier niet op scherp staan deze wedstrijd. Normaal gooit hij dan de beroemde handdoek maar ditmaal excelleerde hij in werklust en dat was een lust om te zien. Dit was misschien wel de grootste overwinning van deze middag. Bij de rust was de 0-3 eindstand al bereikt. Een schitterende steekpass van Roel werd op meesterlijke wijze afgerond door de "knapste" van de gebroeders Borgaerts.

De andere 2 doelpunten kwamen op naam van meester en patron op het middenveld: Duncer Rasenberg. Als man met de punt naar voren groeit hij wekelijks in zijn rol.

De 2e helft was een stuk minder. Hilvaria hoefde niet meer zo nodig en Reusel had niet de voetballende middelen om het ons nog moeilijk te maken. Een degelijke overwinning.

Nu niet meteen halleluja roepen. De komende twee thuiswedstrijden tegen koplopers Voab en Budel kunnen ons weer doen neerdalen op aarde. Maar deze punten hebben we alvast in de pocket.

Wedstrijdverslag Gesta MO11-1 - Hilvaria MO11-1
Hilvaria 8 behoudt koppositie in Moergestel

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites